Топ 10 на Радостна мама за октомври

0

Момичета, моите топ хора, места, магазини и продукти, събития и профили нямат край, затова продължавам и през октомври.

Детска книжка

“Юнашко камъче” е първата книжка на Кристина Орсова, която аз лично познавам като мама блогър, отличен кулинар и маркетинг специалист. “Юнашко камъче” се ражда от истинска история с нейните две момчета в планината и ни дава един супер готин трик какво да правим, когато децата се ударят, изпаднат в поредната криза или страдат за нещо – природата им е подготвила по едно юнашко камъче за всеки, което ги дарява със сила, смелост и още нещо.

Можеш да поръчаш от този линк и така да подкрепиш авторския труд на Криси, а в същото време подариш на детето си едно приключение в и извън книжката:

https://ecrier.bg/product/yunashko-kamache/

Рокля от онлайн магазин

Страстта ми към розовите рокли не стихва вече десетки години 😀 Новата ми ще бъде от Aure.bg, защото е български бранд с две мадами начело, които творят всяка свободна минута, за да може мечтите им да не спират до листа хартия и приказки пред приятели. Вярвам в подкрепата между жени, а още повече вярвам в качествените български продукти и талант, затова за следващото ми официално събитие избрах точно тоалет от Aure.

https://aure.bg/shop/jeni/rokli/roklya-dalag-rakav-avtorski-print-bloom/

Подарък за дете геймър

Моите са още малки и нямаме геймъри вкъщи, но след среща с uWear.bg /вносителите на оригинален мърч и на Minecraft/, където на живо видях тази лампа, така се изкефих, че реших да я споделя в случай, че ти си майка, леля или баба на някой млад фен нa Minecraft и все още няма тази лампа, със сигурност ще блеснеш, ако я подариш. Нищо чудно и татко му да се зарадва 🙂

Аудио находка

Обожавам да чета любовни романи, обаче за биографии и бизнес предпочитам аудио форматите, затова този месец активно слушам аудиорезюмета на книги с точно такава тематика в приложението Бързи книги. Платено е / 49.99 лв на година/, но има и безплатни категории, включително и детски приказки и биографии на личности от програмата в училище като Софроний Врачански, Паисий Хилендарски, Иван Вазов и още много.

Безплатно обучение за жени

Този месец бях на откриващия коктейл по случай старта на Академия Решение, където ще участвам с презентация на тема инфлуенсъри. По-интересното обаче е, че е безплатна / без една лекция/, в София е, ще има толкова интересни теми и лектори, че ми се иска поне да хвърлите поглед върху програмата тук: https://www.reshenie.bg/services/prezentaczionni-umeniya/.

https://www.reshenie.bg/services/prezentaczionni-umeniya/

Място за деца и възрастни в София

Последните две съботи от месеца бях в Музейко, където децата прекарват целия ден, а аз работя в заведението с нормален интернет в чудесна среда. Да, има деца, които тичат, празнуват рожден ден и се вълнуват, но лично на мен не ми пречи, напротив, харесва ми. Препоръчвам, ако имаш баба, която се притеснява да гледа децата навън или просто някой човек, който да ти помогне с децата, докато ти поработиш там.

Продукт за мега блясък

Още нямам снимки, които да рекламират този продукт, но не спирам да разказвам за него, защото блясъкът е истински и траен, ароматът е завладяващ, а аз умея да оценявам продукти с бляскави частици, защото не отивам на нито едно официално събитие без такива, цяло лято ежедневно се мажа и знам кое работи, кое издържа и кое дори лични по време на фотосесия 🙂

https://cocosolis.com/bg/product/nougat-sparkling-body-butter/

Любовен роман

НИКОГА няма да ми омръзне да чета за лошия герой, който омеква под нежните ръце на някоя жертвеница 🙂 Най-общо това е сюжетът и в Игра с огъня, но с допълнителна тема, която ми хареса, а именно изгореното лице на главната героиня и нейните страхове, комплекси и грижи, произтичащи от нещастен случай. Препоръчвам я, макар към този момент да не съм я довършила.

Вкусна кауза

Осиновихме кошер. Всеки месец получаваме по 3 бурканчета мед от български пчелар, който дори успяхме да посетим с децата и те лично да се запознаят с процеса, с мястото и да си измислят име на нашата пчела майка. Тук е видеото от срещата им

https://www.instagram.com/tv/CUwfLpfojpC/

, а на вас ще кажа само едно: готино е да знаеш, че помагаш на 60 000 пчели и е готино да знаеш, че пчеларите в България са подкрепени от теб, мен и още такива като нас: https://istinskimed.bg/osinovi-semeen-kosher/

Събитие

На 12.11.2021 ще бъда част от Digital4StaraZagora, където ще говоря за Instagram, Clubhouse и инфлуенсърите там, затова ако си в града, наоколо или просто искаш да чуеш и видиш смислени и професионални презентации на тема дигитален маркетинг и брандинг, ела. Виж всичко за конференцията в Стара Загора тук https://digital4starazagora.com/ 🙂

https://www.facebook.com/digital4starazagora/

Идвайте и в инстаграм профила ми да споделите и вашите места, хора, находки или каквото ви хрумне тук:

П.С. Вижте моите топ открития за август и септември тук:

About author

Radostna Mama

Майчинството е забава и ви каня да я изживеем заедно на страниците на Radostna Mama. Нека забравим за битовите грижи при отглеждането на децата и да се отдадем на веселите моменти, шарените игри и пазаруването. Нека запечатаме в снимки всички свежи моменти и да ги споделяме!

No comments