7 места на море и планина, които избрах да посетя с децата през лято 2024

През последните 6 години с децата прекарваме доста време на морето (от месец до 70 дни) и за мен това е най-хубавото време от годината. На моменти може да е изтощително да си нон-стоп с деца и да мислиш програми, графици и места за посещение, но не ми омръзва и продължавам.

Ето моите 5 места за лято 2024:

Поморие – моят първи и последен избор. Толкова ни харесва тук, че решихме дори да си купим апартамента от Botabara, в който отсядахме през последните 3-4 години.

Градът е толкова семейно и спокойно ориентиран, а в същото време си има всичко, от което имаме нужда, че не ни омръзва.

Тук основното, което трябва да се знае и посети, е:

Бар Чайка

–> бар Чайка – страхотен екип го управлява, създава ти усещане за пълен айляк и просто е яко да си там с деца 🙂

–> центърът на града с всички забавления – от луна парк до корабчета, просто има всичко за деца 🙂

–> аквапаркът, който е по-малък, по-евтин и по-празен от другите, което го прави чудесно място за нашите деца (на 6 и 8 г)

–> близо до Бургас и Слънчев бряг е, а в Бургас са моловете, пък в Слънчев бряг е всичко друго 🙂

Слънчев бряг много ме радва със своя винаги активен живот, разнообразието от забавления, аквапаркове, готини хотели и чужденци.

Гостувахме на частно семейно студио в Premier Fort Beach, където успяхме да се порадваме на пързалките, басейните, анимацията през деня, а допълнително си платихме и за храна в ресторанта на блок маса. Ако те вълнува тази оферта, оставям номер за контакт: +359898709675, частно лице е и цените са съвсем приемливи. Можеш да си готвиш в студиото, да си гледаш басейна и морето, да се радваш на спокойствие, докато децата играят в затворен комплекс с куп забавление. А като решиш, можеш и до плажа да скочиш, защото е на 1 минута от студиото.

Сега предстои кратък престой в Effect Grand Victoria Hotel отново в Слънчев бряг. Различното тук е, че ми се стори доста спокойно и семейно. На втора линия в курорта е, има собствен плаж и басейн, но по-важното е, че много ме изкефи идеята за азиатски ресторант, както и това, че е ultra all inclusive. Препоръчаха ми го, поканиха ме и тепърва ще споделя как е, но на снимки и отзиви е супер:)

Един бърз лагер за нас с децата в Банско в хотел “3 планини”, на който очаквам да е спортно, английско и вълнуващо 🙂 Децата ще са активните, аз само ще им се радвам и ще ги снимам, докато се обучават и забавляват.

Къмпингът не е нещо, което ме вълнува особено, но е готино за децата и след като миналата година тествах за първи път, тази пак съм планирала. Сменихме локацията – от Якото място в Черноморец, та и за него ще споделям с емоции, надявам се по-положителни от 2023 🙂

Веднага след къмпингът сме избрали пак малко пързалки и all inclusive концепция по препоръка на брат ми. Хотелът е Сол Маре Несебър и се надявам децата да са доволни от забавленията там.

Сол Маре Несебър

Истинската почивка обаче очаквам да се случи в Турция през септември, когато без лаптопи и готови за активно хранене и лежане ще се отправим към Papillon Belvil

Избрахме го заради аквапарка, футболните игрища и чудесните снимки + приемливата цена, разбира се:) Резервирахме през https://polonia.bg/ пак по препоръка на приятели.

Лятото е чудесно време за море и планина, но за мен още по-ценното е сближаването с децата. Прекарваме по 24 часа заедно и това са най-интересните дни за мен, а надявам се за тях.

Идвай в инстаграм профила ми, където споделям в реално време всички локации и форми на забави с децата –> https://www.instagram.com/radostna/.

Saxa Beach, Бургас

Оставете първия коментар

Тази статия може да ви хареса:
Топ 10 на Радостна мама за октомври