5 летни занимални и лагери, които Radostna ти препоръчва за 2024

0

Децата са във ваканция, на бабите им се работи, затова Radostna пристига с 5 предложения за летни занимални и лагери в София и района. Знам, че на едни им е важно децата да са навън на чист въздух, други да учат повече, трети да съчетават творчество с английски език, а аз искам всичко, затова ще се постарая Боян и Деян да посетят максимално разнообразни места това лято.

Ето моите топ 5, които съм сигурна, че моите момчета ще харесат:

Melly Jolly (mellyjolly.com)

Местоположение: София, бул. „Братя Бъкстон“ 2, +359885764261
Описание: Езикова школа, използваща методологията Jolly Phonics, която е основана на игрови и мултисензорни подходи. Школата предлага курсове по английски език за деца в предучилищна възраст, които развиват умения за четене и писане чрез забавни и интерактивни методи.
Възрастови групи: Предучилищна възраст (4-7 години) и още една група от 8 до 12 години
Цени: 410 лв за обучение, игри навън, материали и обяд в ресторант. Има отстъпки за братя и сестри, както и за записване на повече от 1 седмица. Обядът се доплаща: 55 лв на седмица.

Sports Academy (sportsacademy.bg)

Местоположение: София, НСА, Студентски град
Описание: Sports Academy предлага разнообразие от спортни занимания и тренировки за деца през лятото. Програмата включва футбол, тенис, плуване и други спортове, които развиват физическите и социалните умения на децата.
Възрастови групи: От 5 до 14 години
Цени: 60 лв на ден с включени игри, каране на колела, обяд и следобедна закуска. Ако детето тренира в Национал, цената е 30 на ден. Има отстъпки и за братя и сестри.

Детски парти център Smiley (https://www.facebook.com/partycentersmiley)

Местоположение: София, кв. Манастирски ливади, ул. Пирин 38

Описание: Детски парти център, който предлага летни занимални с разнообразни творчески и игрови дейности. Центърът организира и тематични партита и събития за деца. По време на лятното училище децата смятат, четат и пишат, играят и посещават веднъж седмично външни локации.

Възрастови групи: От 4 до 10 години

Цени: Моля, свържете се чрез Facebook страницата на Детски парти център Smiley за повече информация относно цените. Храната не е включена.

Софиянче (sofiyanche.bg)

Местоположение: София, Витоша и околностите на града

Описание: Изцяло навън с игри, спортове и екскурзии. Транспортът е осигурен всяка сутрини следобед се връщат.
Възрастови групи: От 6 до 12 години
Цена за програма от 10 дни – 439лв

Намаление за две или повече деца от едно семейство – 40лв на дете за лагер (Това намаление се комбинира само с Клубна карта „Софиянче“)

Клубна карта „Софиянче“ дава правото на следните намаления:

-1ви лагер на цена от 439лв за 10 дни
-2ри лагер на цена от 419лв за 10 дни
-3ти лагер и всеки следващ на цена от 399лв за 10 дни
Клубна карта „Софиянче“ се комбинира с ранно записване и намаление за две или повече деца от едно семейство.

Green Football Minds

@greenfootballminds

[🔥⚽📚🍀СПОРТНО-ОБРАЗОВАТЕЛЕН ЛАГЕР, 19-25-ти ЮЛИ, БАНСКО🔥⚽📚🍀] Здравейте! Екипът на Green Football Minds има удоволствието да ви покани на спортно-образователен лагер за деца със специализирано обучение по футбол и английски език! ℹ️ КОГА И КЪДЕ ЩЕ СЕ ПРОВЕДЕ ЛАГЕРЪТ? 📆 Дати: от 19 до 25 юли (6 нощувки). 📍 Място: хотел „3 Планини“, Банско. 🏟 Стадион „Септември“ в гр. Разлог. ℹ️ ЗА КОГО Е ПОДХОДЯЩ ЛАГЕРЪТ? ✅ Лагерът е предназначен за деца от 7 до 12 години. ℹ️ КАКВА Е ПРОГРАМАТА НА ЛАГЕРА? ✅ Програмата съчетава две основни направления: ➡️⚽️специализирано обучение по футбол с лицензирани треньори с дългогодишен опит в работата с деца във ФК „Национал“ София. ➡️🏴󠁧󠁢󠁥󠁮󠁧󠁿специализирано обучение по английски език със сертифициран обучител и създател на езиковата школа “Melly Jolly” линк: https://mellyjolly.com ℹ️ САМО ТОВА ЛИ Е ПРОГРАМАТА??? ✅Програмата на лагера съдържа още: ➡️ участие на специални гости, които ще прекарат време с децата и ще споделят своя опит с тях: ⭐️Легендарната Йорданка Благоева – състезателка по лека атлетика в дисциплината висок скок и носителка на 🥈 сребърен и 🥉 бронзов олимпийски медали от Олимпийските игри в Мюнхен и Монреал! ⭐️ Доцент Емилия Витанова – преподавател в Национална спортна академия „Васил Левски“ и дългогодишен деятел в развитието на Олимпийското движение! ⭐️и още вълнуващи личности, които скоро ще обявим! ➡️ творчески занимания – индивидуални и групови проекти 🤹, театрални и кино постановки 🎬, арт конкурси 🎨, анализ на детски футболни мачове и др. ➡️ множество забави и логически игри – настолни игри 🎲, „търсене на съкровище“ 🕵️‍♂️, „разгадаване на загадки“ и др. ➡️ вечерни занимания – кино вечери 🎞️, беседи, куизове❓и детски партита 🥳🎉. ➡️ социална вечер – грандиозен финал и представяне на индивидуални и групови проекти. 📲 Запишете вашето дете, като позвъните на този номер 0893646122 или се свържете с нас чрез фейсбук! ☀️🍀💯 А ние ще се погрижим вашето дете да преживее една незабравима седмица! 💯🍀☀️ Цена на лагера: 949 лева, която включва: 🚌 транспорт София-Банско-София и трансфери до стадиона. 🌙 6 нощувки в хотел „3 Планини“ и здравословно хранене 4 пъти на ден – закуска, обяд, следобедна закуска и вечеря 🥑 🏊‍♂️ ползване на отопляем басейн в хотела по график заедно със спасител 💦 ⛹️ ползване на всички спортни съоръжения в комплекса 🤸 ⚽️ учебно-тренировъчни занимания по футбол на прекрасни условия – терен с перфектно поддържана естествена трева 🍃 🏴󠁧󠁢󠁥󠁮󠁧󠁿 персонализиран, игрови и мултисензорен подход във обучението по английски език и завършване на лагера със официален сертификат ✅ 👕 качествена спортна екипировка и учебни материали 📚 🛡️ спортна медицинска застраховка. Очакваме Ви! 😁 #football #summercamp #footballcamp #лагер #футбол #спортенлагер @kalin @Photography Bro’s

♬ original sound – GFM

Местоположение: Банско/Разлог, хотел “3 Планини”
Описание: Лятна занималня, която се фокусира върху развитието на футболни умения и екологично съзнание у децата. Занималнята комбинира спортни тренировки с образователни сесии по английски език и развитие на логическото мислене. Поканени са вдъхновяващи лектори и аниматори.
Възрастови групи: От 7 до 12 години
Цени: 949 лв на дете за 6 нощувки и включва:

–> транспорт София-Банско-София и трансфери до стадиона.

–> 6 нощувки в хотел „3 Планини“ и здравословно хранене- закуска, обяд, следобедна закуска и вечеря 

–> ползване на отопляем басейн в хотела по график заедно със спасител

–> ползване на всички спортни съоръжения в комплекса

–> учебно-тренировъчни занимания по футбол на терен с перфектно поддържана естествена трева

–> персонализиран, игрови и мултисензорен подход във обучението по английски език и завършване на лагера със официален сертификат

–> качествена спортна екипировка и учебни материали

–> спортна медицинска застраховка.

Дати: от 19 до 25 юли (6 нощувки).

Място: хотел „3 Планини“, Банско.

 Стадион „Септември“ в гр. Разлог.

ЗА КОГО Е ПОДХОДЯЩ ЛАГЕРЪТ?

Лагерът е предназначен за деца от 7 до 12 години.

КАКВА Е ПРОГРАМАТА НА ЛАГЕРА?

–> специализирано обучение по футбол с лицензирани треньори с дългогодишен опит в работата с деца във ФК „Национал“ София.

–> специализирано обучение по английски език със сертифициран обучител и създател на езиковата школа “Melly Jolly”

–> участие на специални гости, които ще прекарат време с децата и ще споделят своя опит с тях:

Легендарната Йорданка Благоева – състезателка по лека атлетика в дисциплината висок скок и носителка на сребърен и бронзов олимпийски медали от Олимпийските игри в Мюнхен и Монреал!

Доцент Емилия Витанова – преподавател в Национална спортна академия „Васил Левски“ и дългогодишен деятел в развитието на Олимпийското движение!

и още вълнуващи личности.

–> творчески занимания

–> множество забави и логически игри

–> вечерни занимания и социална вечер

Записване на 0893646122 за Green Football Minds.

В София и района се провеждат още десетки летни лагери и занимания, а вие можете да ги следите в групата ми

Събития и места за деца от 0 до 14 години – https://www.facebook.com/groups/SofiaKidsEvents

А ако сте организатори, пишете ми на me@radostna.com, за да представя и вашите програми!

Нека всяко дете намери своето любимо лятно занимание!

About author

Radostna Mama

Майчинството е забава и ви каня да я изживеем заедно на страниците на Radostna Mama. Нека забравим за битовите грижи при отглеждането на децата и да се отдадем на веселите моменти, шарените игри и пазаруването. Нека запечатаме в снимки всички свежи моменти и да ги споделяме!

No comments