Топ 10 на Радостна мама за септември

Този месец съм се отдала на работа, обучения и събития, затова голяма част от моите топ за септември включват такива предложения.

Обучение

Xplora.academy е цялостна програма по дигитален маркетинг, която започна с безплатна лекция на Георги Малчев на 17.09.2021 и ще продължи с до края на месец февруари 2022 г. Включва 17 едноседмични модула от стратегия, базирана на поведение на потребителите и Маркетинг 5.0, през отделни канали, до планиране, реализиране и анализ на кампании. Хубаво е, че всеки модул може да бъде отделно записан от желаещите да се обучават само в него.

Лекциите се провеждат онлайн в понеделник, сряда и петък от 19:00 до 21:30 и практическо занятие с обратна връзка в събота от 10:00 до 12:30. Има начален тест, за да определят курсистите нивото си, а всеки модул, лектор и програма можеш да видиш тук: https://xplora.academy/.

Подкаст

https://podcasts.apple.com/bg/podcast/ecom-one-with-richard-hill/id1506728866

Темата за инфлуенсърите ми е любима, а в съчетание с онлайн бизнес е задължителна, така че горещо ви препоръчвам подкаста eCom@One with Richard Hill, който говори секси и винаги кани опитни и забавни гости по теми за маркетинг, реклама, електронна търговия и инфлуенсъри.

Кауза

Тук ще си позволя да посоча две, защото ми се сториха готини: дрогериите DM събират пластмасови опаковки от козметика, които обещават да рециклират, а в магазина на Emag Сердика център можете да върнете стари уреди и да вземете ваучер за пазаруване.

Предизвикателство

https://www.raceforthecure.eu/en?r=1

Бягай или просто ходи за целите на Race for the Cure Bulgaria, които не просто организират най-голямото благотворително спортно събитие в подкрепа на хората с рак на гърда, но и се грижат активно да информират за профилактиката срещу него, да провеждат безплатни прегледи.

Race for the Cure в България се организира от фондация „Победи рака“, която пък стои зад проекта CancerCarе.bg ‐ първата уеб платформа в България за oнкологични заболявания, създаденa от лекари, която предоставя изчерпателна и достоверна информация за онкологичните заболявания, като проследява пътя на пациента през всички негови етапи и с всички негови трудности ‐ от симптомите, през диагнозата, до лечението, както и периода след това.

Все още имаме време да се включим онлайн или офлайн + да ползваме хаштаг #RFTC2021,

за да вдъхновим други хора да участват 🙂

Виж как да се регистрираш, дори и да не искаш да ходиш или бягаш: https://www.facebook.com/RacefortheCureBulgaria

Блог

Този месец е първият за чисто новия блог на Ками от @mom_camera_by_kami_veselinova и няма как да не го споделя, защото тя е непрестанен източник на забавления и обучения за малки и по-големи деца.

https://kamiveselinova.com/

Профил в инстаграм

Този месец избрах да ви покажа профила на Венета Романски

https://www.instagram.com/veneta.romanski/

Майка на момченце, готви невероятни кето вкуснотии и споделя радостта от ежедневните си дела. Профилът й е наслада за всички сетива 🙂

Образователна система за деца

Jolly Phonics ме спечели преди години, когато видях за първи път как се преподава на най-малките и как ги завладява, но след като заведох Боян и Деян при Мели от Jolly Journey, бях просто бетонирана откъм позиция, че това е моята система за изучаване на английски за деца.

https://phonicsjourney.eu/ вижте и един от уроците на Мелиха Чаушева с децата:

Аудио книга

Изборът ми за този месец е “Крадецът на целувки”, която слушам в Storytel, но я има и печатно издание от Ciela. Не съм я довършила още, но ми е от любимите романи, в които главните герои се мразят и обичат до крайности.

Продукт

Септември за мен е ново работно начало, затова по цял ден се оглеждам за мебели и консумативи, които да сложа в офиса. Диванът е продуктът на месеца и моят ще е от Ем Дизайн:

Надявам се скоро да мога да се похваля с още продукти и снимки от там 🙂

Събитие

Не съм сигурна дали обичам повече да пазарувам в мола или да посещавам събития, но знам, че да съм лектор ми е по-любимо и от двете. Затова официално те каня на eCA Conference: eCommerce Only, хибридно събитие, което ще се проведе на 15 и 16-ти октомври.

https://ecommercebg.com/

По-важното е, че аз ще съм лектор на тема


Как малки онлайн търговци да работят с инфлуенсъри

заедно с Елена Мелемова от Dermax, както и че обещавам дори да нямаш онлайн бизнес или електронен магазин, да се вдъхновиш за твоите дейности, да научиш поне 3 нови неща и да се запознаеш с полезни и забавни хора.

Лично от мен ще чуеш има ли изобщо смисъл от работата с инфлуенсърите, колко ще ти струва, ако сега започваш с тях и какви резултати да очакваш.

Безплатно ще се излъчва в реално време след регистрация тук: https://ecommercebg.com/ 🙂

Но ако искаш да си в залата, може да са останали няколко билета, защото гостите ще са силно ограничен брой. Пиши на info@ecommercebg.com.

Това са моите топ 10 за септември и всеки път ще те призовавам да чуя твоите 3-5-7 топ неща, които са те впечатлили за месеца и така едни други да се обогатим и информираме:)

Идвай да ги споделиш тук:

Оставете първия коментар

Тази статия може да ви хареса:
Благотворителните каузи, които ще подкрепя през декември и цялата 2021 година