7 подаръка за момичета и момчета, които са фенове на гейминга

0

Геймърски коледен базар с Radostna x Uwear.bg 2022

Моите момчета са малки, но вече играят Super Mario (малкият) и Fortnite (големият). Фенове са на FIFA и още куп игри, така че за тях беше истинска радост да се включат в геймърския ни базар с Uwear.bg, който имат огромно разнообразие от оригинален геймърски мърч на едни от най-известните заглавия в света като:

Minecraft

Fortnite

Lego

Ninjago

Brawl Stars

Batman

Barcelona FC

Harry Potter

Frozen

Jurassic World

LOL Surprise

Minions

Mickey Mouse

Nerf

NASA
Paw Patrol

PlayStation

Peppa Pig

Star Wars

Spiderman

Superman

и още, и още.

Предложенията ни за малките ( някои стават и за по-големи ) геймъри са 7, които можете да видите и във видеото, а на сайта са стотици:

Харесаш ли си нещо, не забравяй да ползваш код Radostna за 15% отстъпка, който важи до 31.12.2022 г и не включва следните артикули: намалени продукти, кукли, LEGO конструктори и дървени играчки.

Миналата година представих касичката на Super Mario и тази година започвам с нея, защото просто ми е любима.

10 подаръка, които малки и големи геймъри ще оценят за Коледа и всеки празник

Супер практична и красива, децата се забавляват да пускат моменти в нея, а и се учат да пестят. През 2022 се старая да давам повече идеи за ефектни и практични изненади за деца и възрастни, затова

ПРЕДЛОЖЕНИЕ #1 за геймърски подарък

е Касичка Super Mario, 38,90 лв. (33 лв с отстъпката на Radostna)

ПРЕДЛОЖЕНИЕ #2 за геймърски подарък

Чанти, раници и портмонета почти никога не са излишни, затова ви споделям една удобна, малка, но събираща доста неща, чанта с марка Minecraft, която се носи на кръста, но моят малък син Деян я грабна, напълни я с карти, пари и играчки и си я сложи през врата, та възможности много. Децата й се радват искрено и е подходяща за лято и зима, защото може да се сложи под якето.

Геймърска чанта за кръста Minecraft vs. Ocelot, 49.90 лв (42.42 с код за отстъпка Radostna, който важи до 31.12.2022)

ПРЕДЛОЖЕНИЕ #3 за геймърски подарък

Малки, сладки със забавни картинки, с катарама за окачване на раница или на друго място, тези портмонета на Fortnite, са желан подарък от децата, защото винаги има какво да си носят в тях. Пари, стикери, малки съкровища, които са им супер важни, а и могат да го закачат, където си пожелаят или да го носят на врата си, както ние преди години имахме такива. Подходящо е за момичета и за момчета, за по-малки и за пораснали геймъри.

Портмоне Fortnite Cubed Meow,

23,90 лв. (20,3 лв с код Radostina)

ПРЕДЛОЖЕНИЕ #4 за геймърски подарък

Абсолютен фаворит през 2021, зелената лампата на Minecraft пристига с нов дизайн и все така желан подарък от децата и през 2022. Свети приглушено и Боян веднага я грабна за детската му стая. В сайта на uwear.bg има разновидности на цветове и марки от лампи, но за мен тази е топ предложение за подарък и изненада за феновете на Minecraft.

Лампа Minecraft Creeper Icon,

38,90 лв. (33 лв с кода на Radostna)

ПРЕДЛОЖЕНИЕ #5 за геймърски подарък

Мислех си, че слушалките в цвят мента са изцяло момичешки подарък, но моите момчета споделиха, че нямало проблем и те да ползват такива, защото някои влогъри ги показвали във видеата си и не се срамували да са с наполовина розови слушалки. Не съм сигурна дали това е така, затова предлагам да заложиш на сигурно и да подариш

Слушалки WOW Generation, с микрофон,

89,90 лв. (76,5 лв с отсъпката на Radostna)

на геймърка. А за момчетата да си избереш на друга марка или поне друг цвят.

ПРЕДЛОЖЕНИЕ #6 за геймърски подарък

Най-новият ми любим продукт от сайта на uwear.bg е

Термос Minecraft TNT,

45,90 лв. (39 лв с кода на Radostna)

защото е красив, практичен, показва температурата на течността в него и няма опасност да се изгоря, ако пия. За учениците е страхотен подарък, тъй като има и дръжка, брандиран е с Minecraft и не тежи много. Вярвам, че и момичета, и момчета ще го оценят, ако ги изненадаш за празниците с него.

ПРЕДЛОЖЕНИЕ #7 за геймърски подарък

Наясно съм, че по-големите деца вече са със смарт часовници по ред причини, но този

LED часовник Minecraft мечове,

39,90 лв. ( 33,9 лв с отстъпката на Radostna)

е за по-малките, които искат да имат часовник, фенове са на Minecraft и не държат да са свързани с дигиталния свят чрез него. Цифрите светят в червено и Деян е супер щастлив да познава часа, да ни го съобщава и да го носи на официални събития, защото в детската градина не е позволено. Истински празник е да си покаже часовника и някой да го попита колко е часът 🙂 Показва още дата, месец и година.

Това са моите бързи 7 предложения за геймърски подаръци през 2022, но съм сигурна, че в Uwear ще намериш повече от очакваното, защото има от чаршафи с любими герои до чорапи с най-желаните игри.

Този текст е написан в партньорство с uwear.bg, откъдето аз редовно избирам подаръци за моите и приятелски деца. Досега не съм сгрешила в избора си, надявам се и ти така 🙂 Ползвай промокода ми Radostna за 15% отстъпка до 31.12.2022 и зарадвай геймърчето ти 🙂

About author

Radostna Mama

Майчинството е забава и ви каня да я изживеем заедно на страниците на Radostna Mama. Нека забравим за битовите грижи при отглеждането на децата и да се отдадем на веселите моменти, шарените игри и пазаруването. Нека запечатаме в снимки всички свежи моменти и да ги споделяме!

No comments