За изборa на дрехи на децата – защо и кога

0

Винаги ми е било странно и смешно дори, когато чуя някоя майка да сподели, че е дала 100 лв за тениска. После обаче моите деца пораснаха, започнах повече да оглеждам скъпите и евтини дрехи и аксесоари, за да взема някои решения за себе си.

Като майка на две активни момчета, на 5 и 7 години, съм в постоянната борба да реша дали да инвестирам в скъпи дрехи за тях или да избера по-достъпни опции. Изборът между висококачествени и съответно по-скъпи или бюджетни тоалети зависи от различни фактори. Накратко и бързо споделям кога нашето семейство отделя повече пари за дрехи и кога изобщо не се впрягаме и грабваме откъдето каквото видим.

Специални поводи и тържества
ДА! Тук бръкваме по-дълбоко – аз, заради снимките, баба им заради визията, баща им, заради качествените дрехи, които ще носят и при следващия повод.

Когато става дума за специални поводи като рождени дни, семейни събирания или празници, инвестирането в тоалети с по-високо качество може да бъде оправдано. Сега дрехите на Боян за първия учебен ден са от магазина на Gulliver в Paradise Center, защото предлага фантастична гама от стилни и издръжливи опции за облекло за такива събития. Тяхното внимание към детайлите и качествените материали правят тези тоалети заслужаващи инвестицията. Цветни са, а на допир се усеща доста разлика с ежедневните им дрехи, в които не сме вложили особено енергия за избор или пари.

@radostnamama

Имам промокод за gulliver.bg – radost10 и дава 10% отстъпка 🙂 #radostna #gulliver #partner #първиучебенден #детскидрехи #kidfashion #деца #дрехи #kidfashionista #kidfashionblogger #kidfashions #kidfashiomodel #детскидрехизамомче #радостнамама #tiktokbulgaria #15септември

♬ original sound – Radostna

 

 

Ежедневно облекло за игра
За ежедневно облекло за игра често е по-практично да избера достъпно, удобно облекло, което може да издържи на износването и разкъсването на активната игра. Децата на тази възраст растат бързо и дрехите им може да се нуждаят от честа смяна. Изборът на рентабилни опции не означава жертване на стил; Имам няколко любими бюджетни магазини, от които пазарувам редовно.

За училище и детска градина
Нямам идея как ще е в училище, затова заложих на евтини екипи и тениски и малко по-качествени дрехи като панталони и суичъри, че да не се окажем неподготвени спрямо средата и нуждите, както и честотата на смяната им.

Сезонно облекло
За якета и обувки винаги плащаме повече. Но за къси панталони и бански – не. Сега за есента и зимата ще заложа отново на Gulliver, а за ски екипировка на други решения.

Лятото израстват всичко за миг
Всяко лято децата тръгват с едни дрехи и през септември вече не им стават. Затова съм решила за този период да не се впрягам със скъпи или кой знае какви дрехи. Късат, озеленяват всичко от тревата, а банските им са като след война. Там евтино и бързооборотно винаги.

Износване от по-малките деца
Преди да родя Деян, си въобразявах, че ще износва всичко на брат си. Да, ама не. Ако дрехите са качествени и сме вложили повече грижа и пари в тях, може и да стане при някой чифт дънки, суичър, раница, но при анцузи, тениски и бельо – никакъв шанс. Обувките също рядко износват. Та вече си знам.

В заключение, решението да купите качествени дрехи на малко по-висока цена за вашите деца на възраст 5-7 години или да изберете бюджетни опции зависи от повода, конкретното облекло и етапа на растеж на вашето дете. Gulliver.bg предлага широка гама от облекла, подходящи за различни ситуации, което улеснява майки като нас да вземат практични и стилни решения за нашите деца. Имам и отстъпки. И промокодове пускаме понякога.

Този текст е написан в партньорство с Gulliver Bulgaria, магазинът за детски дрехи, който цени качеството, удобството и усещането за непреходност на модните решения за малките. Боян и Деян вече ги носят и мога да потвърдя, че е яко, както те се изразяват 🙂

Как да работиш на морето, докато гледаш две деца на 5 и 7 години

About author

Radostna Mama

Майчинството е забава и ви каня да я изживеем заедно на страниците на Radostna Mama. Нека забравим за битовите грижи при отглеждането на децата и да се отдадем на веселите моменти, шарените игри и пазаруването. Нека запечатаме в снимки всички свежи моменти и да ги споделяме!

No comments