Защо и за какво ползвам личен астролог + как да постигнем целите си с астрология

0
Как да постигнем целите си

Искаш ли да знаеш какво ще ти се случи утре? А след година? Аз не държа да знам бъдещето си, а сама да го случа, но това не означава, че не се вълнувам от хороскоп, зодии, звезди и като цяло от астрология.

Днес ви срещам с една жена, която обединява в себе си талант и уникално образование от Московската академия по астрология в Русия, където се учи от известния Михаил Левин и други успешни астролози. Обучавала се е и в Българската астрологична асоциация, в Astrology & Beyond към съюза на астролозите „Иван Станчев“, както и частно при десетки експерти в сферата. Освен това е възпитаник на Хайделбергския универститет в Германия и прилага и психологически техники от специалността си в работата си.

https://www.astralniya.com/

Тя не гадае бъдещето, а ти дава насоки как да си го сътвориш сам. Тя е Ния Кирилова и аз й се доверих да направи лични астрологични карти на моите деца Боян и Деян, които ми отвориха очите за техните характери и поведение, за нуждите и желанията им. За това тепърва ще споделям, а сега ще разкажа защо Ния толкова ме впечатли и много искам да ви запозная с нея.

Астрологията за мен е източник на вдъхновение, ново знание и решение на проблем в конкретна ситуация. Вярвам, че подредбата на звездите в деня на раждането ни определя пътя ни после, варвам, че зодията ми е причина да обичам някои неща, да съм талантлива в други или пък да се страхувам от трети. Щастлива съм, че намерих мъж в живота, който е същата зодия като мен, защото сякаш си паснахме от раз. Но да се върна към Ния. Открих я в Инстаграм, където подпаднах на дневните й афирмации или послания, които утвърждават дадено желание и което изричаме на глас вечер.

При мен позитивните утвърждения определено работят. Визуализирам, казвам какво искам, повтарям го, работя за него през деня и се случва. Затова толкова ми допадна Ния от пръв поглед. Като излючим колко е красива и деликатна на външен вид, Ния те печели веднага с положително отношение към света и ти й се доверяваш.

Първо поръчах Подход към детето за Боян. Изпрати ми го за няколко дни и бях силно впечатлена колко вярно, адекватно и точно са описани характеристиките му като личност. Той е само на 4 и 9 м, но някои неща личат от бебе и при описанието на детето, което получих от Ния, веднага си отговорих на редица въпроси:

 • Защо детето обича повече да е навън и сред хора?
 • Защо предпочита да яде зеленчуци?
 • Как да подходя в трудни ситуации?
 • Какво го прави по-уверен и кое го тревожи?
 • Как да реагирам на изблиците му?

Бях толкова запленена от това ново знание за собственото ми дете, че веднага поръчах и за Деян. Очаквах подобни неща и за него, нещо като услуга по калъп, но се оказах силно изненадана от подхода към Деян. При него информацията беше коренно разлина и веднага ми стана ясно:

 • Защо е по-гушкав и замайчен?
 • Какво го плаши?
 • Защо предпочита да си играе сам и да изследва всичко на тихо?
 • В какъв мъж би следвало да се превърне?

И това е само предисловието за Ния и нейните способности. Тя е жена, която те завлядява и искаш още от нея. Видях, че предлага услуга за майки и бебенца: Подбор на име. Зачетох се в услугата й. Пак се изкефих доста на методите й, защото всичко, което казва или прави има логика, не е базирано на някакви мистериозни хипотетични измислени неща.

Следващите услуги, които аз лично съм си набелязала от нея, са авторските й „Женската енергия“ и „Активация на потенциала“.

Освен това за дамите, които са по майчинство, но и не само – Ния подготвя курс по таро, който ще стартира този март. Това е една прекрасна възможност за придобиване на нова професия и, съответно, допълнителен доход, докато работното ви време остава гъвкаво: Курс по таро.

Каквото и да кажа за мадамата, вероятно ще е малко, защото изпробвах услугите й и нямам никакво съмнение, че искам точно тя да бъде моята лична астроложка. Виж за какво си говорих с нея и после ми кажи дали и ти би искала да работиш, или просто да общуваш с нея:

Ния, ти си истинска радост за очите и излъчваш супер силна енергия, мислиш ли, че професията ти помага за това?

Сърдечно ти благодаря, Ради! Според мен и ти имаш същия магнетизъм, който се дължи на една черта, която двете с теб притежаваме – позитивизъм. Не професията, а характерът ни допринася за излъчването. Когато човек дарява околните с топлина и същевременно се грижи и за себе си, когато цари този баланс между Аз-а и другите, енергията е на ниво и умеем да си взаимодействаме успешно с околните.

Разкажи ни за семейството ти, за началото на твоята кариера като астролог?

Още като бях дете, родителите ми ежедневно ми обясняваха за зодиите и различните типове хора, правейки сравнения с конкретни личности от обкръжението ни. По този начин отрано започна да ми се изяснява картинката и да ме влече към психологията, астрологията и езотериката като цяло. Майка ми ми беше дала една табличка за изчисляване на асцендентите (на хората, родени в България) и ходих с нея навсякъде, за да анализирам приятелите си. Беше ми любопитно и така се запалих.

С какви проблеми се сблъскваш ежедневно, от какво се вълнуват най-много клиентите ти?

Основните цели на клиентите ми са повишаване на дохода, отключване на женската енергия, активация на заложения потенциал, осъзнаване на житейската мисия, както и откриване на подход към детето си.

Има ли дни, в които съжаляваш, че си се захванала с тази работа?

Не. Аз превърнах детското ми хоби в професия. Работя единствено с удоволствие.

Как се гледа на астрологията в България и как в чужбина?

Хората стават все по-осъзнати, търсещи и анализиращи, затова и все по-често започват да се обръщат към астролог. Факт е, че понякога при мен идват клиенти с очакване да им предскажа бъдещето, което аз избягвам да практикувам. Прогнозирам, давам насоки и съвети, но личната отговорност е в ръцете на клиента. Този начин на работа съм попила от Русия и го намирам за ползотворен. Забелязала съм, че всеки, който се е докоснал до астрологията, гледа на нея с добро око независимо от националността, пола или възрастта. Това определено ме прави щастлива.

Кои са твоите основни принципи на работа, които ти помагат и в ежедневието?

Както в работата, така и в ежедневието ми държа много на точността и искреността. Освен това насърчавам клиентите ми да казват „да“ на живота, да забелязват и грабват възможностите, които им се предоставят. Аз самата бих се описала като приключенец и вярвам, че съдбата обича смелите. Друг принцип, който следвам в дейността ми, е този на положителното мислене и откриването на ползи във всяка една ситуация. Някои от колегите ми имат склонност да прогнозират отрицателни събития, което според мен не е здравословна практика, защото създава страх, напрежение и паника у клиента, затова апелирам да се прекрати. Истината е, че имаме свободна воля. Астрологията очертава какви са уроците, които трябва да бъдат научени, но всеки самостоятелно решава по кой път да поеме, за да достигне крайната цел. Аз помагам да извлечете максимални ползи от всяка ситуация, отработвайки евентуалните негативни аспекти.

Как ти хрумнаха идеите за авторски услуги?

Разсъждавах известно време върху темата как мога да стана още по-полезна за клиентите си, цялото ми съзнание беше обзето от това желание и идеите ми хрумнаха бързо. Бих се описала като креативен човек, чиито мисли непрекъснато са ориентирани към откриване на решения и въвеждане на подобрения. Никога не ми е пасвала астрологичната практика, в която се поставят диагнози от типа „Ще живееш до 80г., дете можеш да родиш само на 32г., а на 26г. ще те блъсне автобус и цялата ти съдба е предначертана.“ Това ме провокира да създам нещо ново. Убедена съм, че всеки има право на личен избор и си носи кръста впоследствие. Обичам в работата си да анализирам въпроси от типа „КАК да постигна резултат?“. Ако някой ме попита „КОГА ще се случи нещо?“, отговорът е „никога“, ако не се предприемат действията, които препоръчвам. Не трябва да се чака нищо наготово. Има един много правилен израз: „Господ дава, ала в кошара не вкарва.“ Неслучайно авторските ми услуги са пълни с предизвикателства, чието изпълнение гарантира градивни резултати.

Предстоят ли някакви ключови дати следващите месеци? Ден, подходящ за нов бизнес, например или всичко е индивидуално?

Аз изготвям месечен календар, в който описвам подходящи и неподходящи дати за всякакъв тип дейности, касаещи здраве, красота, любов, работа и битови дела. Най-благоприятният предстоящ ден е 25-ти февруари 2021г. Тогава се препоръчва началото на диета, стартирането на проекти, както и обвързването. Разбира се, дата и час за по-ключови събития като забременяване, подписване на договор, операция, сватба и др. се изчисляват индивидуално за всеки. Също така е редно да спомена, че утре (на 11-ти февруари 2021г.) настъпва новолунието в знак водолей и препоръчвам на читателите ти вечерта след 21ч. да си формулират желанията и идеалите (особено такива, свързани със социализация, приятелства, независимост и обществени каузи). Мечтите по време на тази лунна фаза имат особената способност да се сбъдват (особено ако ги подкрепите и с действия). Повече информация за останалите новолуния през 2021г. и темите, които те засягат, ще откриете тук.

Кажи ми какво ни очаква нас радостните майки през 2021😊 шегувам се, за всички какво предстои в България?

В близката година очаквам революционни открития и проекти от страна на българите. Ще изпъкват нови таланти и ще се проявяват все повече личности с модерно мислене и иновативни идеи. Толерантността на народа ще се повиши, постепенно ще станем по-широкоскроени и сплотени. Освен това езотериката ще става все по-популярна.

Дай ни някой трик от твоето ежедневие като астролог и психолог, който работи добре за теб и носи положителни резултати както в личен, така и в професионален план?

Имам 3 основни съвета за всички желаещи да бъдат РАДОСТНИ хора:

 1. Пуснете миналото. Напишете на един лист всички обиди, тревоги и страхове, които държите в себе си. След това го изгорете и кажете на глас: „Пускам миналото и си позволявам да продължа напред към един по-щастлив живот.“ Междувременно си припомнете, че грубите упреци към вас от страна на околните не се отнасят действително за вас, а единствено за човека, който ви критикува. Ако някой се опитва да ви мачка, това се държи на неговата вътрешна болка и няма общо с вас. Не приемайте нищо лично.
 2. Организирайте настоящето. Избавете се от ненужните вещи. Разчистете пространството си. Освободете си място за нова енергия. Все пак въздушният балон трябва да е лек, за да успее да полети и да набере височина.
 3. Създайте бъдещето. Визуализирайте си ежедневно идеалния развой на събитията. Вярвайте напълно, че мечтите ви ще се осъществят. Предприемайте ежедневни малки стъпки към целта. Повтаряйте си положителни афирмации.

Ах, Ния! Прекрасно си поговорихме. Благодаря ти! За мен ти си истински източник на енергия и хубава емоция, затова с радост ще продължа да си общувам и работя с теб през цялата година. Надявам се дори един ден да ти се обадя за „Подбор на име на дете“, кой знае 😊

Последвай Ния Кирилова в Инстаграм и всеки ден ще имаш нещо положително на стента си там от нея 😊

About author

Radostna Mama

Майчинството е забава и ви каня да я изживеем заедно на страниците на Radostna Mama. Нека забравим за битовите грижи при отглеждането на децата и да се отдадем на веселите моменти, шарените игри и пазаруването. Нека запечатаме в снимки всички свежи моменти и да ги споделяме!

No comments