Искаш ли да пиеш кафе с Радостна мама?

0

Доста дълго се чудих дали да си направя профил в ko-fi.com, където всеки може да ме черпи с „кафе“ на стойност 2 евро и така да ме подкрепи да продължа да публикувам интересни статии, да снимам весели истории или пък да записвам подкастовете ми.

Днес се реших и си го направих:

https://ko-fi.com/radostnamama

https://ko-fi.com/radostnamama

Идеята е да черпиш някого, когото харесваш или пък те вдъхновява, използваш ресурсите му или пък искаш да продължи да прави това, което прави:) В платформата е пълно с художници, музиканти, писатели, блогъри и творци като цяло.

После дойде идеята да пия наистина кафе с вас оналйн в друга платформа – ZOOM. Така всеки, които ме черпи с кафе в ko-fi.com може да пие кафе с мен в определен ден и час, като предварително ще поставя темата, която ще обсъждаме по време на срещата ни. Кафетата с Радостна мама ще продължават около 30 минути и обещавам да са забавни.

Ти искаш ли да пиеш кафе с мен?

https://www.instagram.com/p/CDZDvnDj3ER/

Радостна мама

About author

Radostna Mama

Майчинството е забава и ви каня да я изживеем заедно на страниците на Radostna Mama. Нека забравим за битовите грижи при отглеждането на децата и да се отдадем на веселите моменти, шарените игри и пазаруването. Нека запечатаме в снимки всички свежи моменти и да ги споделяме!

No comments

Как да започна блог и да поддържам акаунти в социални медии – WordPress, Instagram, Facebook + съвети за увеличаване на последователите от 845 до 3000 за една година

Вдъхновена от няколко последователки в Instagram, реших да споделя моя опит със социални медии и блога, дни преди да започна You Tube канал. Ако искате ...