Луксозна почивка на офертa

Ревю на Топола Скайс Резорт и Аквапарк, резервирано през Luxury Discounts

Цяло лято обикалям различни локации, хотели, атракциони и после споделям къде какво съм преживяла. След моето почти фиаско с къмпинга и новото ми прозвище, което си измислих сама “пишман къмпингарка”, вече спокойно мога да споделям по-луксозни, по-звездни дори места. Започвам с Topola Skies Resort & Aquapark, където съм за 6 нощувки. Не зная дали след къмпинга или по принцип си е така, но тук още от стъпването ми се стори уау:)

На входа ни посрещна голям голф игричка, натовариха ни багажа и хоп в супер просторен апартамент с мега гледката.

гледката от апартамента

Докъдето очите стигат, все синьо, все зелено, все красиво 🙂

гледката от едната спалня

Само дето и баба знае, че с две момчета на 5 и 7 да стоиш в апартамент е почти невъзможно повече от час, освен ако не спят, та бързо на аквапарка! Не е голям, но пък за мен е супер, че има детска част, в която те се спускат сами по пързалките. Има и за големите, ама там само Боян, защото е за над 120 см. Ако си гост на хотела, посещение на аквапарка е включено в цената, а ако си външен 35 лв за над 120 см, за другите 18 или безплатно за най-малките. На фона на цените до Созопол, тук ми се стори направо евтино. Басейнът с вълните е фурор за малки и големи. Но от мен за аквапарка толкова, единствено не ми допадна 15 лв за коктейл там, та си ходя на олинклузива в хотела и си пия розе, когато и както ми хрумне 🙂

Деян пред детските пързалки в Топола скайс аквапарк

Екшън паркът също стана любимо място на децата, макар Деян да е по-мъничък, имаше забавление и за него – катерене на две стени, докато Боян се поти на първо ниво препятствия. За по-големите е още по-интересно.

Басейните, да си кажа и за тях, че ние сме там 80% от времето. Детският пред рецепцията е най-любимото място на децата, защото играят на топки и има две мини пързалки и направо не излизат.

Молих ги, умолявах ги да ходим малко извън хотела, но не. Никакъв шанс да разгледам района, в който съм за първи път 🙂

Има поне 6 басейна, но инфинити е моят любим – красота и спокойствие усещам там.

Не мисля, че водата се подгрява допълнително, но винаги е приятно да потопиш крака, защото аз повече не влизам 😀 Децата обаче са по цял ден вътре и не излизат с посинели устни, та си мисля, че е съвсем ок водата като температура.

Храната. Ах, храната. По принцип не ми е важна и ако има хляб и хумус + някоя салата съм тотално ок, обаче след къмпинга сякаш огладнях, та тук се наслаждавам на всяка хапка 🙂

в ресторанта за обяд

Морски дарове и риба има всеки ден без изключение, Боян обожава паеля и миди, а сега научи и Деян да яде, та не знам баща им как ще ги изхранва после 🙂 За бебета също са помислили, за феновете на месо, риба, зеленчуци и готвено – има за всеки по него. За сладкишите дори няма да споменавам, всеки път се надявам да няма моя любим десерт и всеки път изскача друг любим хаха.

Има бар с храна, който покрива часовете, в които основният ресторант е затворен, т.е. след 11 до 17 часа. Там има пица и дребни сладки, салати и малко плодове, лично аз не го ползвам, но децата са нонстоп за сладоледа 🙂

всеки ден от 15.30 до 17.00 часа има сладолед

Мисля си, че може би щеше да е по-яко да има по-голямо разнообразие, обаче после си казвам “По-добре, че няма” 🙂

и при всяко хранене има сладолед

Чистотата: по чудо ще говоря за чистота преди анимация, защото Деян е нон-стоп бос и чак преди дни забелязах, че на краката му няма черни наслоявания. Просто уникално. Мислех, че чистят само сутрин, но Деян е бос и вечер, по време на парти, на караоке, просто си ходи босо детето и пак краката му са ок. Е, впечатлих се. Но да си кажа за анимацията:

обожавам хотели с професионални аниматори, защото обичам зумба, обичам децата да са забавлявани , за да не занимават мен, както обичам музика, танци, игри, вечерното диско за деца и шоу за възрастни, просто ме кефи. В Топола скайс канят дори изпълнители в лоби бара след 22 часа, така че програмата е леко казано пълна. Боян и Деян прекарваха по 2 часа в детския кът сами с аниматорите, където са рисували тениски, играли на капан, на дузпи, на не знам още какво 🙂

Zipline не сме тествали, защото ми се стори високо за моите деца, но гледам от терасата, че активно се пускат по него, явно е забавно. Видях, че има и промо цена за гости на хотела от 35 лв на човек в избрани дни.

Усещането за хотела: ами хубаво е, целият персонал е миличък и няма случай да поискаш нещо, да помолиш нещо и да не ти обърнат внимание. Обикновено искам информация, искам още вода, искам допълнително игри за децата, ами всичко получих.

Питат ме “Наистина ли ти харесва този хотел”, отговарям “Няма какво да не му харесаш на целия комплекс”, а децата не просто не искат да излязат извън пределите му, а изобщо не искат да си тръгват. Добре, че после отиваме на не по-малко готино място, та да ги примамя 🙂 И мъжът като по чудо няма никакви забележки, та наистина е 🙂

Резервацията направих през Luxury Discounts , които винаги имат примамливи оферти и дори да няма места за хотела, който сме избрали, все ще предложат алтернатива, която да ни зарадва. Те за мен са символ за луксозна почивка на оферта. От 2023 г. агенцията предлага и много хотели в Гърция на добри цени, където можеш да разгледаш в страницата „На хотел в Гърция„. Лично аз работя с тях от години и винаги съм доволна.

Цялото видео от престоя ни в Топола Скайс Резорт и Аквапарк виж тук:

https://www.instagram.com/reel/Cu8rKsxqycV/?utm_source=ig_web_copy_link&igshid=MzRlODBiNWFlZA==

Аз продължавам с моите морски приключения, а ти виж още статии по темата:

Избрах 9 луксозни хотела за семейна лятна почивка с деца в България, които бих препоръчала на база ваша, моя и обективна оценка

 

Оставете първия коментар

Тази статия може да ви хареса:
5 игри, с които да се забавлявате с децата в новогодишната нощ /сама ги направих за моето семейство/