Super Mario и футболен детски рожден ден – безплатни файлове за печат за декорация

02.07.2023

Празничните дни не спират още от април, когато Деян стана на 5. После през май Боян стана на 7, но по-важното е, че винаги ми се налага да търся файлове за печат, да ги купувам или дори сама да ги подготвя, защото децата искат определени неща, които нито в Jumbo, нито в по-премиум магазините за украса могат да се намерят.

Super Mario беше темата за рождения ден на Деян и въпреки че гости почти нямаше – освен брат му и тяхната приятелка Елена, подготовката и усилията винаги трябва да са на ниво. Децата го оценяват, радват се и по-лесно склоняват да се снимат 🙂

Откъде дойде Super Mario? От Nintendo игра 🙂 Децата се зарибиха да я играят, а Диди се развълнува от героя, от всякакви принадлежности с неговия облик и пожела рождения му ден да е точно с малкия водопроводчик 🙂

Тортата и бисквитите отново поръчахме от CakeBox.bg. Сладкарницата, на която винаги разчитам за празниците на семейството ни, защото каквато картинка изпратя, такава торта пристига.

Файловете за печат първо търся в Pinterest, после в Google и накрая в Etsy. За Super Mario мисля, че намерих от сайта на Nintendo – https://play.nintendo.com/printables/print-and-play/super-mario-printable-decor/, след това добавих и от 5M Creations – https://www.5mcreations.com/product/free-mario-inspired-party-printable-decorations-instant-download/. На финала добавих и случайни картинки от Google.

Тук можете да свалите и да ползвате за вашите празници или нужди безплатно:

Файлове за печат Super Mario:

Super Mario File 1

Super Mario File 2

За рождения ден на Боян темата беше ясна от месеци – футбол! С него става и ляга, само дето не спи с топката и футболните чорапи 🙂 Първоначално идеята беше да бъде в цветовете на Национал, където тренира – зелено и бяло, но после реши, че иска и Барселона и още няколко отбора, които не съм сигурна, че бях чувала преди това. Затова тортата беше с два различни етажа, а можеше да бъде с поне 4 на база предпочитанията му към световни отбори 🙂

Тортата и сладките отново бяха от Cakebox на Гладстон 24, където между другото вече има и малка детска част, където децата да се забавляват по време на всякакви семейни празници или редовни посещения на сладкарницата.

Декорацията за рождения ден на Боян се наложи да направя сама в Canva, защото не успях да намеря това, което ми трябва, така че просто свалих картинки и ги наредих във файл за печат.

Файловете за декорация с футболен отбор Barcelona безплатно можете да свалите тук:

Barcelona File 1

Barcelona File 2

За партито и анимацията за втора година се доверяваме на ПитърПанчо и за пореден път този аниматор доказа, че може да играе и забавлява деца часове наред, да сменя тоалети и да е в час с техните желания и настроения 🙂 Горещо препоръчвам!

За рождените дни на нашите деца сме супер улеснени, защото Деян мрази да празнува на публични места с деца и винаги е в нас, а Боян иска да покани света и последните 3 години е на къщата ни, но ако вие сте в издирване на места, вижте тези, сигурна съм, че ще си харесате поне 3 🙂

50 заведения за деца, тържества и свободна игра в София

12 сладкарници с детски кът в София, подходящи за погача, рожден ден и всеки семеен празник

За всякакви идеи за събития и места за деца от 0 до 14 години вижте и моите групи по градове:

София


https://www.facebook.com/groups/SofiaKidsEvents/

Пловдив


https://www.facebook.com/groups/PlovdivKids/

Стара Загора


https://www.facebook.com/groups/StaraZagoraKids/

Бургас


https://www.facebook.com/groups/BurgasKids/

Варна


https://www.facebook.com/groups/VarnaKids/

Смолян


https://www.facebook.com/groups/smolyankids/

Русе

https://www.facebook.com/groups/rusekids

Перник

https://www.facebook.com/groups/pernikkids

Сандански

https://www.facebook.com/groups/sandanskikids

Оставете първия коментар

Тази статия може да ви хареса:
Как да изберем детегледачка – чеклист