Астротерапия, астрологични услуги за деца, интериорен дизайн и тиймбилдинг

0

Темата за зодиите винаги ме е вълнувала, затова когато се срещнах с Никола от Matrang, веднага реших да те срещна с него, защото ми се стори доста разумен, практичен и отговори съвсем ясно на въпросите, които ме интересуваха по време на сесията ни заедно.

Radostna Mama: Никола, представи се за всички, които сега те виждат за първи път 🙂 

Никола, Matrang: Казвам се Никола Николов и съм астролог и архитект. Живея с астрологията и изследвам как тя работи практически на много нива в живота ни. Така създадох няколко мултидисциплинарни иновации:

Астродизайн – интериорен дизайн, извлечен от наталната карта на човек;

Астрологично базиран тиймбилдинг за екипи;

Астротерапия.

Вероятно ще ви бъде интересно да разберете факти като:

– Обикновено на тиймбилдингите поне 40% от участниците са скептични, понякога има и крайно невярващи. Само след час представите им са преобърнати, а след няколко дни това са хората, които ме препоръчват най-силно.

– Колеги архитекти са констатирали, че Астродизайн е маркетингов трик за реклама на интериoрни услуги. Истината е, че това е метод за оптимизация работата на архитектите: преди Астродизайн правихме по няколко варианта на визуализации, докато клиентите си харесат проекта, а с него почти винаги имаме одобрение още след първата среща.

Radostna mama: Какво точно е астрологията и защо „разумните“ хора я отричат?

Никола, Matrang: Астрологията е знание за свързаността между човека и космоса. Както всяко познание, търсещо отговори за смисъла на живота и смъртта, провокиращо хората да мислят, бива забранявано и дискредитирано многократно през годините. Днешното злепоставяне се изразява в ежеседмични хороскопи във вестници и телевизия, които са напълно грешни. Често астролози си позволяват да отговорят на всякакви въпроси. А всъщност като при всяка наука до този момент, ние знаем твърде малко. Виждайки само една миниатюрна част от цялото знание, „разумните“хора бързат да я отрекат преди да опитат да я опознаят. До 17. -18. век астрология и астрономия са една и съща наука, но за съжаление в учебниците по физика не учим за известните астролози Хипократ, Птолемей, Коперник и Хершел. Църквата добре успява да дискредитира астрологията, въпреки че в Библията е пълна с нея. За щастие в новата епоха на Водолей астрология и астрономия ще станат фундаментални науки и ще се развиват паралелно. Всички хора ще имаме подробно познание за мистичното влияние на планетите.

Radostna mama: Какво представляват зодиите и как те определят живота ни?

Никола, Matrang: Всички виждаме как Луната предизвиква приливите и отливите, определя месечния цикъл при женските бозайници на всеки 28 дни и доказано увеличава силно броя хоспитализации по време на пълнолуние. По същия начин и останалите небесни тела и съзвездия ни влияят постоянно. 12 различни енергии носят различни възможности, характеристики, дарби. Чрез часа и датата на раждане астролозите генерираме отпечатък на звездното небе в този момент. Всяка една от 12-те енергии се проявява в отделни сфери от живота ни и ние умеем да преведем на разбираем език какво нашепват звездите.

Radostna mama: За какви сесии и услуги те търсят най-често?

Никола, Matrang: С екипа ми работим в 3 направления: астрологични консултации по всякакви въпроси; консултиране при избор на имот и интериорни астродизайн консултации; тиймбилдинги и уъркшопи.

Radostna mama: Кога и кои хора се обръщат към астролози? Последно разговарях с изпълнителен директор на голяма IT фирма, инвеститор и предприемач, който заяви, че си има личен астролог, колко често срещано е това?

Никола, Matrang:

Хората се обръщат към мен, когато имат трудности и търсят решение в кариерното си развитие, проблеми в семейството, любовта, безпътица. Това са напълно различни хора от разнообразни среди, професии, държави и възраст. Интересното е, че мъжете запазват първите си часове почти винаги по професионални въпроси, но с времето стигаме голяма дълбочина в личен план.

Radostna mama: Как астрологията може да помогне на родителите да отгледат по-лесно децата си?

Никола, Matrang: Колко по-лесно е да знаеш, че синът ти ще има артистични заложби вместо технически? Че подходящите спортове за дъщеря ти е катерене? Астрологията ни позволява да опознаем пътя на децата си и ни дава знание за етапите на развитие на детето, характера, жизненост, подходящо хранене, заложби, как учи, как общува с възрастни и деца, важно ли е да има домашен любимец, как да предотвратим здравословни проблеми.

Radostna mama: Кой е най-редовният въпрос, който чуваш от твоите клиенти?

Никола, Matrang: Какво е призванието ми? Къде греша в любовта/работа? Как да стана по-добър в …? За щастие хората, които идват при мен, търсят самоусъвършенстване и мъдрост.

Radostna mama: Какво да очакваме докрая на 2022 според астрологичната карта на България? Изобщо има ли такова нещо?

Никола, Matrang: Има, но астрологията, свързана с държавите и политиката, никога не ми е била интересна заради неяснотата около точния час и дата от създаване на държавите. Има великолепни български астролози, които са се специализирали в тази област.

Radostna mama: Кажи ни в кои случаи няма нужда и смисъл да се обръщаме към услугите на астролог?

Никола, Matrang: Къде да почивам през лятото – Малдиви или Сейшели? Къде да празнувам рожденния си ден, за да си сменя асцендента? – Тези въпроси показват, че астрологията се е превърнала в патерица за теб и е нужно да се упражняваш в използването на свободната си воля.

Radostna mama: За финал: има ли такова нещо „подходяща зодия за моята зодия за любовна връзка, за работа или за нещо си“

Никола, Matrang: Подходяща зодия за партньор или работа няма. Но хороскопът ти показва много точно какви качества и характеристики носи подходящият човек за теб. Както и какъв човек си ти в любовта, какви блокажи имаш и как да ги преодолееш, за да привличаш правилните хора.

Срещите с Никола са някак успокояващи и позитивни, затова горещо препоръчвам услугите му спрямо моментната или дългосрочната ти нужда от ориентир какви характеристики ти носиш в себе си, какви интереси имат децата ти или как да се ориентираш в морето от професии, хора и места 🙂

Последвай Никола тук:

https://www.facebook.com/matrang.astro

https://www.tiktok.com/@matrang_astro

https://www.instagram.com/matrang_astro/

 

About author

Radostna Mama

Майчинството е забава и ви каня да я изживеем заедно на страниците на Radostna Mama. Нека забравим за битовите грижи при отглеждането на децата и да се отдадем на веселите моменти, шарените игри и пазаруването. Нека запечатаме в снимки всички свежи моменти и да ги споделяме!

No comments