Едно заведение – 5 възможности

Това ще ти е интересно, ако си:

  • майка на малко дете;
  • майка на тийнейджър;
  • майка, която обича да се забавлява с приятелки;
  • майка, която все търси някое ново място за вкусна храна;
  • никаква майка не си, а просто искаш да ти си живееш живота на макс, да се срещаш с готини хора и да се случва на приятни места в София.

Представям ти Cleo Bar & Restaurant:

едно заведение на 3 етажа с детски кът, с ВИП зала за частни партита, модерна и инстаграмъбъл обстановка, зимна и лятна градина, както и специална бяла зала за специални събития непосредствено до детския кът.

Ето и детайлите: всеки уикенд търся нови места, където да заведа децата и в същото време да ми е приятно да ям, да се снимам и да прекарам поне два часа. Така попаднах на Cleo и детския кът към него “Сид и приятели”.

Когато влезнеш за първи път, усещането е като за фенси място, бар направо, чак ти става приятно, че има къде да оставиш децата, за да се насладиш на такъв тип атмосфера.

Като майка на малки деца / на 4 и 6 години /, все търся нещо, което да е забавно, да има къде да се катерят, да има подходящи “каки” или хора, които ги гледат в детския кът, да ги занимават, че да не идват на всеки 3 минути и да ми казват “хайде да си ходим”. Първият път в Cleo издържаха 2 часа и по едно време реших, че нещо не е наред 🙂 Добре, че огладняха, че да се появяват. Имай предвид обаче, че детският кът отваря след 16 часа за свободна игра през седмицата.

За майките на тийнейджъри също има подходящо предложение за празнуване на рожден ден или друг тип празник, защото в тази възраст децата не искат вече родителите да ги наблюдават постоянно, а в същото време не са достатъчно големи, че да са сами. В Cleo има решение – ВИП зала на долния етаж, където младежите могат да се отделят “без контрол”, докато родителите пият коктейли горе. Дава се под наем, така че вие избирате как да я ползвате на база желанията на празнуващите.

Споменах коктейли. Даааа, мястото е супер подходящо за среща с приятелки за обяд или вечеря, за вино ли нещо по-твърдо, защото с идването на топлите дни, това може да се случи и вътре, и вън. Последно бях там на обяд и бях приятно впечатлена от обедното меню, цените и храната. Обядвахме навън с моята асистентка, после дойде друга мадама, с която работя и съвсем си спретнахме чудна женска сбирка.

Има храна и за любителите на по-завъртяни предложения в менюто, което автоматично превръща заведението в предпочитано за различни поводи. За среща с мъжа без деца, ах, как хубаво би било това 🙂

И за финал ще добавя, че екипът на Cleo се грижи за всички свои гости и не е нужно да си никаква майка, че да си ходиш на сбирки с приятели там, да се радваш на живота / подготвят още изненади за градината в топлите сезони /, както и да си се снимаш за Инстаграм.

Както казах в началото: едно заведение – пет възможности, но ми се струва, че е подходящо и за куп още като тиймбилдинг и вечерна сбирка с колеги, за празнуване на юбилей, за погача, рождени дни и всякакви семейни и фирмени сбирки. Работят с фирми за декорация и анимация, така че каквото и да ти хрумне като идея, могат да го реализират.

Адресът е: София, Пл. „Преображение, винаги има къде да се паркира, а аз препоръчвам да звънкате по телефона предварително, ако сте по-големи компании:

+359 876 418 181.

А аз обещавам да посещавам редовно, за да споделям новостите в менюто, градината и всичко друго, което видя в Cleo.

Ако имаш нужда от още идеи за заведения, виж и тези:

https://mama.radostna.com/50-zavedeniq-za-deca-tyrjestva-svodna-igra-v-sofia/

https://mama.radostna.com/oshte-22-zavedeniq-s-detski-kat-v-sofia/

П.С. Този текст е в партньорство с Cleo Bar & Restaurant, но и да не беше, пак щях да го хваля, защото ме кефи, посещавам го и си плащам сметките там с кеф 🙂 Пращам приятелки да си празнуват рождените дни на децата, а аз планувам вече среща без кола, за да опитам и коктейлите 🙂

Оставете първия коментар

Тази статия може да ви хареса:
Идея за игра с деца от 4 до 7 години