Блогмас: 3-ти декември – забавно еленче с нос от близалка

0

В третия ден от декември ви показвам как да си направите забавно еленче с нос от близалка, може да бъде Дядо Коледа, снежен човек или друго, ако си намерите файл за разпечатване.

За по-големите – във файла, който ще ви споделя, можете да намерите и черно-бели картинки, които да оцветят и сами да направят с близалка или бонбон после. Да подарят на приятелче в градината или пък на баба си: )

Аз печатам всичко с Canon PIXMA G3411, но вярвам, че във всеки офис има принтер, който можете да ползвате безплатно или пък в съседната книжарница. Друг вариант е да си го нарисувате сами с децата.

Ето какво ви трябва:

1 близалка или бонбон

ножица

лепило или тиксо

Файл, който да разпечатате или симтрична картинка, която сами да създадете

Видеото как го правя е тук:

https://youtu.be/wWShwL2Veps
Видеото е качено на www.youtube.com/radostnamama

А файлът с еленче, Дядо Коледа и снежен човек взех от Pinterest и споделям с вас:

https://www.kiddycharts.com/assets/chupachups-lollipop-decorations.pdf

Ако имате нужда от още коледно настроение, елате на www.instagram.com/radostna , където всеки ден споделям #12ИдеиЗаКоледа и още куп други неща, които видя или специално търся за вас.

Снежен ден ви желая,

Радостна мама 🙂

About author

Radostna Mama

Майчинството е забава и ви каня да я изживеем заедно на страниците на Radostna Mama. Нека забравим за битовите грижи при отглеждането на децата и да се отдадем на веселите моменти, шарените игри и пазаруването. Нека запечатаме в снимки всички свежи моменти и да ги споделяме!

No comments