9 места за различен рожден ден, празник или специално събитие за деца от 2 до 9 години

Скоро не съм споделяла какво се случва в София със заведенията с детски кът, както и тези, които са изцяло посветени на децата. Вече имам дълъг списък с нови места, със заведения, които се стараят да направят частното ви парти незабравимо като най-вече измислят супер забавления за децата ви, докато вие празнувате живота, радостта от майчинството или други хубави поводи.

Смърфони е с две локации – в ж.к. Овча купел 1 и място с градина в кв. Витоша ул. Ангел Каралийчев № 4. Любимо ми е, защото грижата за децата винаги се усеща първо, но и родителите не остават на заден план.

Мястото отваря специално за твоя празник и винаги можеш да разчиташ на чудесно частно парти само за твоите гости и деца. Побира около 30 седящи души в прекрасна и както обичам да казвам “инстаграмъбъл” зала, а децата се веселят в специално за тях място.

Украсите, тортата, анимацията – всичко може да се поеме от Смърфони, а защо съм го добавила в списъка за различен рожден ден от 2 до 9 години? Защото собствениците се стараят да ни предлaгат пълна и различна програма всеки път. Ако имаш дете, което обича да готви, то рожденият му ден може да е с готварска работилница.Имаш момче, което се радва на Супермен или Хълк, няма проблем – нека празникът му е под знака на Супергероите.

Рисуване, скачане, майсторене, готвене или балонено парти – всичко това може лесно да се уреди в Смърфони. Условията за рождени дни и празници са тук ,
ако кажеш, че знаеш за него от Радостна, получаваш и 5% отстъпка от цената на пакета, който си избрала за твоя празник!

https://www.tiktok.com/@radostnamama/video/7303889715592203553

Frog Food&Fun е ново място в София, за което разбрах наскоро от моята група “Събития и места за деца от 0 до 14 години в София”. Заведението се намира в кв. Витоша на ул. “Слав Караславов” 10 и изглежда доста приятно.

Организират както ежедневни забавления като детско кино, така и рождени дни и празнични събития. Мястото е подходящо за по-малките дечица и събира около 30 родители по моя преценка. На снимки изглежда чудесно, но не съм го посещавала лично все още 🙂

Sense е сладкарница с две локации – в кв. Дружба и кв. Драгалевци, в които можеш да си хапнеш вкусни торти, но и да спретнеш чудно парти за погача или втори-трети рожден ден на дребното ти. Тортата е ясна, но декорацията можеш да си поръчаш от външен изпълнител или те да се погрижат за теб. Доста инфлуенсъри видях да празнуват там, така че вероятно е много готино, но и там не съм посещавала лично.

Pulse kids е съвсем ново място като концепция и ми го похвалиха, че за деца около 7-9 годишна възраст е доста подходящо.

Намира се в кв. Младост 1 и предлага пакети за рождени дни за по-големите деца, които могат да включват тематични партита, интерактивни игри и занимания и разбира се, спортни активности. Предполагам, че за по-големите и активни деца това място ще е съвсем подходящо.

Пространството е едно различно, по-скоро йога и coworking място, но го включих в моя списък за тържества за деца от 2 до 9 години, защото можеш да си наемеш зала за детски рожден ден и да си го спретнеш както ти допада.

С работилници, playstation игри или други занимания, които са по вкуса на децата. В кв. Дървеница е и можеш да се свържеш директно с тях за всякакви въпроси.

The Little Nursery е на Солунска 60 и дори да звучи като забавачница, те също предлагат детски рождени дни за най-малките.

Лично аз си мисля, че за деца от 2 до 5 биха били подходящи техните работилници с желе например по време на празника ви. Има и малко дворче, което да ползвате за игра, ако времето го позволи. Можеш да ги видиш в Инстаграм.

Busy Bees Funland ни очаква в ж.к. Малинова долина на ул. Иван Странски 63. Има басейн с топки, които всички деца обожават, така че за малките от 2 до поне 4-5 години можете да планувате празници там.

За родителите пространството не е голямо, но все пак около 20 ще се съберат. Кътовете за снимки, пинята, торта и аниматори са ясни.

Поточе е едно творческо и топло място за вашия празник. Екипът не се ангажира с подготовка на храна и напитки, затова пък имаш възможност да си донесеш каквито ти харесват.

Поточе може да побере до 10 деца, а занятията са подходящи за деца над 6 години, които могат да творят самостоятелно. Цената е 20 лв на дете и място за родителите не е предвидено.

Ечка е едно различно и доста еко-био-зелено пространство, както аз обичам да ги наричам. Намира се в кв. Гео Милев, съвсем близо до нас е и съм го посещавала лично. Храната се приготвя на място, има и пакети за рожден ден и е важно да знаеш, че не можеш да внесеш тортата от друго място. Предлагат творчески и музикални работилници и е подходящо за мънички дечица.

Това са моите 9 места за различни рождени дни за деца от 2 до 9 години, а скоро очаквай и предложенията ми за по-големи – от 9 до 14 години. Ако нищо не ти е допаднало в този списък, виж и предишните ми:

12 сладкарници с детски кът в София, подходящи за погача, рожден ден и всеки семеен празник

50 заведения за деца, тържества и свободна игра в София

Оставете първия коментар

Тази статия може да ви хареса:
Блогмас: 2-ри декември – коледна декорация за маса