Още 11 детски заведения в София, които стават за свободна игра и рождени дни

0

Днес съм ви подготвила нови 11 предложения из цяла София – от Младост до Люлин, от бул. България до Дианабад.

В града ни е пълно с ресторанти с детски кът, но аз съм ще ви дам списък с детски заведения, клубове или както искате ги наричайте, но това са места, където родителите са само за “красота”, защото те са изцяло мислени и работещи за децата.

Кондабайда

https://www.facebook.com/Kondabaida/

е едно доста различно място за забавление. Далече от лукса и претенциите на повечето млади майки, Кондабайда е резиденция за деца и животни. През седмицата е център за целодневни грижи, но през уикенда можете да посетите свободно, да участвате в различни събития или просто да видите животните. Има допълнителни занимания като английски и руски език; конна езда; плуване; йога; куклен театър; класически, модерни и народни танци; музика; изкуства и занаяти. Можете да празнувате рожден ден сред природата или в голямата зала, но като цяло това е едно различно място. Намира се на ул. Цар Борис III, 238 и лично аз подходих с предразсъдъци, но на децата много им хареса. Особено при хубаво време навън.

Artmade Kids

https://www.facebook.com/artmadekids/

е в жк. Хаджи Димитър, ул. Макгахан 42 (в читалище Иван Вазов) и предлага организиране на всякакви тържества, седмични арт работилници за деца и фотографско студио със специално изготвяне на концептуални фотосесии.

Напоследък чувам все по-добри отзиви за мястото, така че ми е в списъка за посещение.

Детски парти център Жу-Жу

https://www.facebook.com/kidscenterjuju/

е нашия квартал – Гео Милев на ул. Галилео Галилей 17. Истината е, че съм посещавала няколко пъти с децата и не сме получавали кой знае каква грижа или отношение, но пък има и предимства – хубава зона за игра и катерене, място за рисуване и пространство за обикаляне с колички. Предвидено е и място за родителите. За рожден ден не зная дали бих се съгласила, но за почасова грижа е съвсем ок.

Смърфони

https://www.facebook.com/smarfoni/

е детски парти клуб в Овча купел, където се организират доста интересни дневни събития за най-малките, а и като гледам за рождени дни не е лошо. Шарено, с настроение и мисъл за деца. Не съм била там, но предстои до дни да го посетя.

Морско конче

https://www.facebook.com/morskokon4epartycenter/

в Белите брези е част от веригата детски заведения “Морско конче”. В Дървеница сме празнували и не бях очарована, но пък за това в Бели брези похвалите са много, определят го като най-просторното и приятно от всички, затова със сигурност ще му дам шанс.

Цветна градина

https://www.facebook.com/partycvetnagradina/

в Дианабад е изненада за мен. На снимки доста ми допада и планувам до дни да посетя и да видя дали е подходящо за рожден ден на малкия ни син Деян. Лично мен ме впечатли двора и възможността родителите да са под навес при хубаво време, а децата да играят навън. Все пак април не е сигурно дали ще е много топло или зимно време. Вътре също ми изглежда приятно за игра.

Бонбонената къща

https://candyhouse-bg.com/?

в кв. Люлин 10 на ул. Майски ден 22 е също доста препоръчано заведение в моята група “Събития и места за деца от 0 до 5 години в София”. Лично за мен е доста далече, но при удобен случай ще посетя и това място, за да съм наясно какво предлага пазарът на детски забавления в града ни.

The little gym

https://sofia.thelittlegym.eu/

e на бул. „България“ 118, малко преди Околовръстното шосе, и с Боян посещаваме седмичните спортни занимания там. Програмата е доста добра за децата от 10 м до 12 г. Предлагат и пакети за рождени дни, но си мисля, че ще е по-подходящо за по-големи деца, а не за 1-2 годишни. Атмосферата обаче е супер приятна, шарена и просторна, така че със сигурност ще стане весело парти там.

Тренолино

https://www.facebook.com/trenolinoclub/

е в Павлово и е доста приятно местенце за децата. За възрастните залата е просторна и светла, за децата също има забавления, но според играчките и съоръженията са подходящи за по-малки деца. Харесва ми, че има и градина, а в хубаво време това е чудесно допълнение към празник или ежедневна грижа. Лично аз доста умувах първия рожден ден на Деян да бъде там, но се отказах, заради часовия диапазон, който ни предложиха и невъзможност за удължаване. Затова сега организирам детските рождени дени 3-4 месеца по-рано, като запазваме минимум за 5 часа мястото, когато не рискуваме да има рожден ден преди или след нас.

Trinity Kids

https://www.facebook.com/trinitykidscenter/

за мен е едно от най-луксозните и готини места за деца в София, но е и доста скъпо по моите представи. Иначе организират рождени дни и творчески ателиета. Има лятна занималня, а най-якото е, че има 4 зали за игра, които включват батут, дървени мини къщички, интерактивни игри, образователни и развлекателни игри, играчки за деца на всяка възраст.
Салонът за родители е като готин бар и е с видео екран.

Kido Kids Play

https://www.facebook.com/Kido-Kids-Play-104764557644397/

е от веригата на Trinity Kids и го има на няколко места в София – мол Парадиас, бул.“Никола Вапцаров“ № 6 и Верила 3. Била съм само в Парадйас и е до Mr. Piza. Бях в първия ден, когато го отвориха и беше доста чисто и приятно. Цените ми се сториха високи, но помня, че се ползва отстъпка, ако си клиент на заведението. На парти там не съм била, но изглежда лъскаво, макар и отделно от родителите – зная, че за повечето родители това е мечта, но за нас е ужасно, защото винаги сме в детския кът и никога не стигаме до храната на масите 🙂

Нашите деца са родени през април и май и още от януари им търся места за рождени дни, така че ще се радвам на всяко предложение от вас, а до тогава елате да се запознаем в моя инстаграм профил

www.instagram.com/radostna ,

където всеки ден споделям полезна информация за деца и майки, за събития и готини идеи за семейството,

#RadostnaMama

P.S. Ако не сте от София, но искате да сте в час с местата и събитията за най-малките деца, вижте групите ми по градове:

За Пловдив

https://www.facebook.com/groups/PlovdivKids/

За Варна 

https://www.facebook.com/groups/VarnaKids/

За Стара Загора

https://www.facebook.com/groups/StaraZagoraKids/

За Бургас

https://www.facebook.com/groups/BurgasKids/

About author

Radostna Mama

Майчинството е забава и ви каня да я изживеем заедно на страниците на Radostna Mama. Нека забравим за битовите грижи при отглеждането на децата и да се отдадем на веселите моменти, шарените игри и пазаруването. Нека запечатаме в снимки всички свежи моменти и да ги споделяме!

No comments