10 години отлагах да направя …

0

Първо нямах достатъчно пари, които да отделя за това.

После исках да забременявам.

После родих и трябваше да кърмя.

След това не ми се занимaваше да проучвам кой какво предлага на пазара.

И сега, 10 години по-късно, съм готова и започнах да прилагам редовно лазерна епилация 🙂 Бързам да отбележа, че това е статия в партньорство с KN center, където съм тествала и приложила всичко върху себе си, затова мога да говоря смело от първо лице за плюсове и минуси на процедурите.

Започнах плахо и предпазливо

с мустаци, брадичка / да, оказа се, че съм имала окосмяване и там, ама кой да знае и види 🙂 / + мишници.

Първото усещане

Предупредиха ме, че ще усетя студ, заради охлаждащия гел, ще ме боли вероятно, но ако е така да си кажа. Това, което реално почувствах, беше боцкане, леко парене и почти не усетих болка, ако не броим импулсите, които бяха близо до зъбите. Там беше различно, защото загряването беше чак до зъба и не мога да го определя като приятно 🙂 Мишниците бяха песен и там процедурата свърши за минути.

Втора крачка

Краката и интимните части са естественият избор за лазерна епилация, особено ако искаш цяло лято да си на морето и да не мислиш за досадното окосмяване. При краката лекият дискомфорт, ако мога да го нарека така, идва от охлаждането с гела, после самите импулси с лазера са почти пред заспиване. Вероятно дългогодишната ми кола маска е оказала влияние, но наистина се чувствах комфортно.

Лазерът на триъгълника или там долу го усетих по-силен, но не и с реална нетърпима болка. По-скоро в отделни сегменти се усещат по-силни импулси.

Предстои ми

Поредни процедури на лицето, мишниците и ще добавя цели ръце, за да може наистина да се радвам на гладка кожа още през пролетта.

Резултатите след първа и втора процедура

Мустаци – нямаше никакви поникнали косъмчета между двете процедури и съм супер щастлива от едва ли не мигновения ефект.

Мишници – пораснаха меки и малки между двете процедури, които избръснах само веднъж за период от 30-40 дни. След втората процедура с лазера в  KN център даже не съм поглеждала дали имам окосмяване 🙂

При краката в долната част до коляното се появиха няколко отделни косъмчета, но изглежда там се повлияват най-бързо, защото в горната част при бедрата пораснаха като на туфи на отделни места.

При интима след една процедура с лазер резултат е видим в горната част, долу почти не се усеща влияние, но и затова бях предупредена, че ще отнеме повече процедури преди окосмяването да изчезне или поне да намалее.

Търпелива съм и нямам търпение както да видя резултатите в тези области, така и до лятото, когато няма да мисля изобщо за тях.

Сега за машината и специализирания терапевт, който извършва процедурите:

Elysion Pro e последно поколение диоден лазер, който налага малък брой процедури и постига отлични резултати при всички типове кожа. Подходящо е за лица над 16 години и се препоръчват между 8 и 10 такива посещения за максимален и наистина дълготраен ефект. Лично аз съм доволна, че има специална система за охлаждане “Crystal Freeze”, защото без нея вероятно щеше да е горещо и изгарящо усещане, все пак се горят фоликули. Технологията на изгаряне е с бърз импулс, което е щадящо за кожата и усещането на човека, на когото го прилагат, а зачервяването след това е минимално и бързо отшумява. Предлага се и за мъже:)

Тук можете да видите цените: https://kncenter.bg/prices/ , а аз ще продължа да споделям впечатления в Инстаграм профила ми под формата на сторита след всяко посещение.

П.С. Ако лазерната епилация все още не ти е на дневен ред, споделям ти какви промоции има в KN център през февурари:

Velashape 5+1 – заплащаш 5 процедури и получаваш шестата процедура като подарък
От 21.02.2022 до 27.02.2022 козметичният център в Младост 2 предлага промоционални цени на Hidrafacial, за които можете да попитате на 088 640 5471.

About author

Radostna Mama

Майчинството е забава и ви каня да я изживеем заедно на страниците на Radostna Mama. Нека забравим за битовите грижи при отглеждането на децата и да се отдадем на веселите моменти, шарените игри и пазаруването. Нека запечатаме в снимки всички свежи моменти и да ги споделяме!

No comments