Слушай епизод 2: Безумни и смешни поводи за скандал с любимия – тест за жени

0

Аз съм Радостина Христова, мама блогър и комуникатор. Някои ме познават като Радостна Мама и имам за цел да те усмихна, да те замисля и да ти покажа нещо ново.

Темата на този епоизод е за смешните причини за караници в семейството, а преди това споделям какво ново научих тази седмица:

Разбрах за Platformata.bg – инструмент за набиране на дарения и конкретно за кампанията „На първа линия“ в помощ на медиците в борбата с COVID-19 в България. Защо избрах да споделя точно за нея, чуй в епизода.

И към темата:

Как той ползва пастата за зъби и защо ти каза, че може да си качила някое кило?

Ти не можеш да готвиш, сякаш той пък може по-добре?

Все ти се подиграва, че гледаш любовни сериали, а той не спира да се вълнува от мачове, повече отколкото за теб?

Подготвих ти 10 повода за малки, средни и големи скандали, а ти си вземи лист и химикал, за да отчетеш резултата си и накрая ще разбереш обичаш ли да спориш или си професионална скандалджийка 🙂

Това е Радостна Подкаст и има за цел да те разсмее, а ти ела да споделиш резултатите си с мен в профила ми www.instagram.com/radostna 🙂

About author

Radostna Mama

Майчинството е забава и ви каня да я изживеем заедно на страниците на Radostna Mama. Нека забравим за битовите грижи при отглеждането на децата и да се отдадем на веселите моменти, шарените игри и пазаруването. Нека запечатаме в снимки всички свежи моменти и да ги споделяме!

No comments