Нова книга за всички въпроси, свързани с кандидатстване и адаптация в детската градина, вече е на пазара

0

Боян и Деян ходят на ясла откакто са на 1 година и доста съм писала по темата за адаптация в ясла и градина. Сега обаче има книга, която обединява процеса от кандидатстване до поредните дни в градината, която липсваше на пазара, която моите деца и аз минавахме по този път.

Книгата “Пътеводителят на детските градини” е дело на Цвети Христанова и Катерина Ковачева. Двете имат съвсем различен професионален и личен опит, затова съм сигурна, че това ръководство е събрало най-важната информация, както от административни и логистични, така и от психологически аспекти на целия процес.

Срещу 14.90 лв получавате отговор на въпросите:

–> Как се кандидатства за детска градина?

–> От колко години детето задължително трябва да посещава детско заведение?

–> Какви документи се изискват?

–>Как се кандидатства в частна градина?

–>Какво е кооператив?

–> Как да се справите с емоциите и адаптацията плавно?

–> Защо е важно да започнете по-рано целият процес?

Книгата е продължение на Оммм позитивно родителство и Детските градини, които са консултирали хиляди родители как да се справят с този емоционален период както за децата, така и за родителите, и обикновено е свързан с различни притеснения.

В книгата има и любопитна и практическа информация за родителите, като списък за шкафчето в градината, права и задължения на родителя, режим в детската градина, как да се справите с проблемно поведение и агресия в детската градина, може ли да носим торта в детското заведение за рождения ден на детето, например.

Книгата вече е в продажба и с доставка до 2 работни дни при поръчка в сайта

 https://detskitegradini.com/putevoditelyat-na-detskite-gradini/.

Може да я намерите и във всички книжарници, затова се оглеждайте, ако тръгването на ясла и детска градина ви е приоритетна тема за следващите месеци.

About author

Radostna Mama

Майчинството е забава и ви каня да я изживеем заедно на страниците на Radostna Mama. Нека забравим за битовите грижи при отглеждането на децата и да се отдадем на веселите моменти, шарените игри и пазаруването. Нека запечатаме в снимки всички свежи моменти и да ги споделяме!

No comments