Стига си търсила Лятна занималня, запиши детето на Лятна академия

0

Всеки ден попадам на десетки запитвания за лятна занималня по квартали, по градове, по часове и по възраст. Аз обаче идвам да ви представя Лятна академия, на която да запишете детето и бързам да ви разакажа защо.

Че вие работите, че детето няма какво да прави само вкъщи и има нужда от социална среда, това е най-ясно на света. Нека обаче видим и още нещо:

Как ви звучи лятна академия по програмиране, в която децата ви учат, играят, забавляват се, изграждат нови приятелства и се връщат със самочувствие, че могат нещо повече в края на деня, че дори са пращали роботи астронавти в открит космос или са накарали роботи да танцуват и така да общуват?

На мен ми звучи чудно, само че е за деца от 6 до 11 години и моите все още не влизат в тази група. Но ако ти имаш дъщеря или син, внуци или племенници в ученическа възраст и искаш да задоволиш стремежа им към новото, любопитството към технологиите, естествената игра сред връстници и сигурна среда за лятна ваканция, то академията на Mindhub е чудесен избор за подарък, който да направиш пък било то и без повод.

Защо точно SUMMER CAMP с Mindhub?

https://www.youtube.com/watch?v=sfobqvCRtuI&t=45s
Създателката на Mindhub Поли Янкова

Защото е яко детето ти да добие знания и умения, които повечето нямат, а в същото време да се радва на процеса и да иска още. Защото точно това се случва. Ако го запишеш за седмица, вероятността да поиска още една, и още една е голяма:)

И още нещо: тук Minecraft не е забранен, таблетите са задължителни и роботите са част от целия процес. Сега разкажи това на детето си и го попитай иска ли да бъде част от такава лятна академия 🙂

Да не пропусна да спомена, че има бордови игри, децата са разделени по възраст, а родителите могат да видят прогреса им в реално време както вкъщи, така и навън.

Не е нужно децата да стават програмисти на 7-8 годишна възраст, за да посетят Лятната академия на Mindhub, все пак това може да стане и на 12 години 🙂 Шегувам се, но такъв тип обучения от ранна детска възраст отварят кръгозора, развиват логическото и аналитично мислене, въвеждат им нови дигитални умения, изграждат личности и улесняват работата малките в групи и екипи.

Самата аз следя дейността на Mindhub от създаването й, защото в началото в България липсваха такива обучителни програми и винаги ми е било любипитно в каква посока ще се развие. Мъжът ми е програмист, родители сме на две момчета и за нас е някак естествено да се вълнуваме от подбони възможности за децата ни. Затова с радост споделям точно за Mindhub!

Запиши детето тук!

Когато прочетох програмата за Лятната академия, първото, което силно ме впечатли, беше балансът между учене, игри, забавление и нови приятелства. До обяд се програмира, а следобед се провеждат тематични образователни ателиета. Това, че има храна, сигурна среда за децата, докато родителите са на работа и висококвалифициран екип, който да ги обучава, разбира се не е без значение.

А знаете ли кое е най-готино? Че тази академия се провежда на множество места из България:

Бургас ,
Варна Левски ,
Варна – Аспрарухово,
Враца,

София – Борово,
София – Младост ,

София Център ,
София Дианабад ,
София Лозенец ,
Стара Загора  ,
Пловдив Каменица,
Шумен ,

защото често се случва, че интересните събития и места са само в столицата, но не и в случая с Mindhub.

Можете да запишете детето си за 1, 2, 3 или 4 седмици, като при записване за 2 седмици всяки участник в Summer Camp на Mindhub в различните градове ще получи подарък тениска 🙂

Имате ли още въпроси? Вижте цялата програма на Summer Camp по градове и дни тук:

https://mindhub.bg/summer-camp

и елате да участвате в играта ни с Mindhub тук, за да спечелите тениска или една седмица безплатна полудневна Лятна академия за вашето дете:

About author

Radostna Mama

Майчинството е забава и ви каня да я изживеем заедно на страниците на Radostna Mama. Нека забравим за битовите грижи при отглеждането на децата и да се отдадем на веселите моменти, шарените игри и пазаруването. Нека запечатаме в снимки всички свежи моменти и да ги споделяме!

No comments