Блогмас: 4-ти декември – любимите коледни радио станции на Радостна мама

0

Обичам това време, в което навън е студено и снежно, а аз си пускам любимите радио станции, по които тече само коледна музика, стоя си на топло и върша куп дела у дома.

В 4-ия ден от блогмаса на радостна мама ви споделям моите топ коледни радиа:

  1. Santa Radio – https://www.radiosantaclaus.com/ Това сякаш е официалното радио на Дядо Коледа и много ме радва да го слушам. Музиката е разнообразна, весела и показва коя е следващата песен и колко остава от предишната.
  2. Christmas FM – https://christmasfm.com/ Може би това е най-известното и има защо – хитове, любими коледни песни, настроение и супер музика нон-стоп. Обичам го със 100 пъти на ден Mariah Carey или George Michael 🙂
  3. Happy Christmas Radio – http://www.happychristmasradio.net/ Няма как да не включа едно щастливо коледно радио, в което радостта струи от всяка песен. Ако сте мрачен Гринч, хич не си го пускайте 🙂
  4. Немското радио https://www.rautemusik.fm/christmas/ Не съм чула немски коледни песни там, но сигурно пускат и такива. Иначе са популярни и свежи, без определен стил.
  5. That Christmas Channel – http://www.thatchristmaschannel.com/ Любимо, любовно, меланхолично, радостно и в същото време коледно. Има от всичко по много и най-вече супер популярни изпълнители на празнични песни.
  6. Holly FM – https://holly-fm.com/ Поредното мега яко радио с радостно настроение и безспирни коледни песни.

Мога да изброявам още и още, но зареждам Tunein в секция Holiday Music и от там си избирам всеки ден различно, макар песните да са почти едни и същи навсякъде. Фен съм на американското радио, но има много от Германия и Англия, които също са готини.

Spotify предлага коледни миксове, но аз не ги слушам. Него ползвам само за подкасти, но за тях друг път.

Сега споделете вие кое коледно радио слушате през декември?

About author

Radostna Mama

Майчинството е забава и ви каня да я изживеем заедно на страниците на Radostna Mama. Нека забравим за битовите грижи при отглеждането на децата и да се отдадем на веселите моменти, шарените игри и пазаруването. Нека запечатаме в снимки всички свежи моменти и да ги споделяме!

No comments

Във Валенсия с деца за 3 дни

Всичко, което сте чували за Валенсия, е вярно: красиво, чисто, супер за деца, става и за парти, изобщо топ локация 🙂 Ние бяхме за един ...