Имаш ли нужда от фотосесия? Коледна, бизнес, за новородено или бременна, една детска с размазана торта?

0

Кое е най-важното ти условие, когато решиш да заведеш мъжа и децата на коледна фотосесия:

Да има готини декори?

Да има място за паркиране?

Да е в удобен час и на комуникативно място?

Студиото да е топло?

Фотографът да е мил с децата и да не е припрян?

Да можете да смените тоалети?

Че и снимките да стават за календари накрая, нали?

Готова си! Преди дни бях на снимки в студиото на Алекс от Фотосесии София. Осмелих се и взех двете си момчета, изморени след градина, че и съпруга ми. Фотосесията ни беше в 17 часа и естествено имаше множество фактори, които можеха да се объркат, но за моя радост всичко се случи по план:

  • децата в празнични ризи (носиха си по още една за разнообразни снимки)
  • аз и мъжа бяхме с по един тоалет, за да не губим време
  • лесно намерихме къде да паркираме (адресът е близо до центъра на ул. Клокотница 71 и е зелена зона)
  • и започна купонът!

5 празнични декора, 1 фотограф, 2 деца, една инфлуенсърка и бащата, който хич не иска да се снима и да бъде там:) Като човек, който всеки ден се снима, често в студио, често с фотографи, вече имам усет още от входа коя фотосесия как ще мине. На втората минута знаех, че нашата ще е успешна и бърза, защото Алекс чудесно предразположи Боян и Деян с въпроси, смешки и весели звуци, които те доста се зарадваха да слушат и повтарят 🙂

Тук виждате снимките от фотосесия по-малка от час, което е просто невероятно, защото толкова хора, аз с претенции и 5 декора, децата сменяха дрехи, си е направо постижение.

Изпитах истинско облекчение от цялостното изживяване, защото ми беше топло по рокля, ама ми беше и леко като комуникация с фотографката, която се постара да изпълни всичките ми желание от рода на:

  • моля те, снимай и само ръката ми с часовника 🙂
  • искам тук сама, но да съм в цял ръст 🙂
  • не ми хващай този профил, искам само другия и т.н. и т.н.

Децата задаваха въпроси като “Кога направихте тези декори, с кой започнахте, ама откъде купихте кончето, има ли още в магазина” и Алекс не се изнерви нито за миг. Напротив, отговори им и те останаха изключително доволни.

Мъжът беше най-доволен, че приключихме бързо, че нямаше нищо счупено или разрушено след децата ни в студиото. Аз пък направих планове за бъдещи фотосесии:

  • задължително ще направя една бизнес за презентациите ми през 2023, с които продавам услугите си;
  • една артистична, защото има доста фонове, които искам да пробвам;
  • на моите приятелки ще препратя инфо за смаш кейк сесия.

Има още и за бременни и новородени, една мисъл, която често ми минава през ума, но все още не съм се престрашила за трето бебе 🙂

Харесаха ми цените, защото дават разнообразие и опции от 80 до 360 за Коледна фотосесия например. Аз бих ахнала от радост да получа подарък фотосесия 🙂 С радост бих подарила също.

Пропуснах да кажа, че за фотосесия на инфлуенсър също е супер подходящо, защото има поне 5 фона, които видях, както и възможност в 1 час да заснемеш продукти на поне 5 клиента, ама това вече професионално изкривяване при мен:)

Снимайте се, радвайте се на кадрите си и не забравяйте понякога да разпечатвате снимките за рамки, за албум, защото в това дигитално време и милион снимки в телефона, спомените на хартия ще ни топлят дълго.

П.С. Този текст е написан в партньорство с Фотосесии София, които посетих лично със семейството си след години наред без коледна фотосесия, защото не исках да причинявам стрес на момчетата.

Марти и Алекс са семейството, което управлява студиото, познавам ги от години, затова ми е още по-приятно да работя с тях и с радост ги препоръчвам 🙂

About author

Radostna Mama

Майчинството е забава и ви каня да я изживеем заедно на страниците на Radostna Mama. Нека забравим за битовите грижи при отглеждането на децата и да се отдадем на веселите моменти, шарените игри и пазаруването. Нека запечатаме в снимки всички свежи моменти и да ги споделяме!

No comments