5 коледни и празнични предложения от HBO на български език

12.12.2021

Любимото време на топло одеяло и коледно настроение дойде, а с него и всички празнични филми, предавания и концерти.

Подготвих списък с:

1 коледен сериал

1 коледен любовен филм

1 коледен анимационен сериал за цялото семейство

1 празничен коледен концерт

1 коледен семеен филм

Всички те са на български език и можете да ги гледате в на https://hbogo.bg/. Това не е платена статия, а желание от мои последователи в Инстаграм след като пуснах няколко списъка с такива в Netflix. Там обаче български език липсва.

Ето и петте ми предложения:

Коледна песенhttps://hbogo.bg/serial/koledna-pesen/sezon-1

Красива и зрелищна продукция по известната история на Дикенс. Всички я знаем, но не пречи да я изгледаме и в сериал, където да проследим какво се случва с Ебенизър Скрудж, който стиснат и кисел възрастен човек, мрази Коледа и на Бъдни вечер е посетен от три духа на миналото.

Коледна изненада https://hbogo.bg/filmi/koledna-iznenada

Любимите ми коледни филми са любовните с всички прилежащи атрибути към тях: красива украса, музика, сладки и двама души, които се откриват или преоткриват, пък било то и две жени 🙂 Първата среща със семейството на приятелката ти може да бъде стресираща. Да възнамеряваш да ѝ предложиш брак по време на коледната вечеря и в последния момент да научиш, че семейството ѝ дори не знае, че тя е лесбийка, е в пъти по-стресиращо. Когато Аби (Кристен Стюарт) разбира, че Харпър (Макензи Дейвис) е пазила връзката им в тайна, започва да се пита дали наистина познава приятелката си толкова добре, колкото си мисли. „Коледна изненада“ е празнична романтична комедия, която по хумористичен начин улавя всички емоции, бушуващи у две момичета.

Коледа ООДhttps://hbogo.bg/serial/koleda-ood/sezon-1

Лично аз не съм особен фен на анимацията, но последната година изгледах доста с децата и започнах да свиквам, така че със сигурност ще им предложа и този семеен весел сериал.

Това е историята на Кенди Смолс – най-високопоставеният женски елф на Северния полюс. Когато трябва да бъде избран наследник на Дядо Коледа, Кенди решава да последва мечтата си и да стане първия женски Дядо Коледа. Забавлението е гарантирано.

Специална Коледа от Кери Ъндъруудhttps://hbogo.bg/filmi/spetsialna-koleda-ot-keri-andaruud

Има ли нещо по-празнично от коледен концерт, семейството вкъщи и куп забавления като бордни игри, лего, украсяване на сладки или елха? Има! Просто да си легнеш и нищо да не правиш 😀

„Специална Коледа от Кери Ъндърууд“ e концерт е празничен концерт на певицата и включва много емоционални моменти и изпълнения, както и дует с Джон Леджънд. С него Ъндърууд изпълнява Hallelujah – песента, композирана от Леджънд заедно с Тоби Гад, която се появява в албума My Gift. Има и още. Просто си го пуснете 🙂

8-битова Коледаhttps://hbogo.bg/filmi/8-bitova-koleda

Петото ми предложение е за филм с участието на Нийл Патрик Харис и Уинслоу Феджли като възрастния и малкия Джейк и е забавно и изпълнено с носталгия завръщане в детството. През 80-те години в Чикаго 10-годишният Джейк Дойл полага неимоверни усилия, за да се сдобие с най-новата и най-страхотна видеоигра за Коледа и преминава през куп забавни моменти, за да се случи.

Сигурна съм, че ще откриете още интересни филми, сериали и концерти в hbogo.bg, а тук можете да се вдъхновите за празнични заглавия от Netflix:

Оставете първия коментар

Тази статия може да ви хареса:
5 летни занимални и лагери, които Radostna ти препоръчва за 2024