Новогодишен подарък от Storytel – приспиване на деца и безплатен тест за 30 дни

0

Ден преди да дойде 2020, реших да ви зарадвам с информация и подарък от едно от най-ползваните и любимите ми приложения в телефона ми за месец декември, когато децата са пощурели от сладкишки, подаръци и Дядо Коледовци, а приспиването им по хотели, сред роднини и дълги игри е почти невъзможно 🙂

От толкова време слушам за Storytel, че когато ползвах платформата за първи път, подскочих от радост, защото:

  • Вътре има супер яки книги
  • Мога да слушам, докато готвя, простирам или декорирам нещо
  • Приспивам децата с него

Последното го разбрах в деня, в който си инсталирах приложението и пуснах Коледни вулнения в света на мотовете“. Най-сърдечни поздравления за прелестната авторка Радостина Николова, която така интересно е написала детската книжка, че чак на мен ми е любопитно какво ще се случи накрая. А слушането ѝ в Storytel е направо приказно – заради благия глас на Йоанна Темелкова. Разкошна книга, представена по най-готиния начин, така че да увлече децата, да ги успокои и да ги предразположи да кротнат след лудите игри.

Имам приложението за аудиокниги от дни, а вече сме слушали историята поне 30 пъти. В началото се притесних, че няма опция да чуем книгата отново, но после видях скрол линията, която ти дава възможност да върнеш назад до място, което ти харесва. На нас с Боян и Деян ни харесва да си я пускаме винаги отначало.

Малко приложения могат да бъдат интересни и полезни на майките с децата им, и то в присъствието на вторите. В началото пуснах Коледни вулнения в света на мотовете“ на единия от синовете ми и той седна, вперил поглед в екрана, все едно ще гледа клипче. Щом разбра, че картинката не се сменя, се отпусна и си легна до телефона, който продължи да си разказва приказката и на “спящ” режим. Това според мен е едно от най-големите предимства, особено при опити да приспиш не едно, а две дивачета у дома или в колата.

Друга особено полезна функция на Storytel е „Kids mode“ (детски режим). Той дава достъп на децата само до подходящо за тях съдържание, така че да не се притеснявате, че детето ви ще чуе книга, която не е за него. В Детски режим детето има собствена библиотека, получава препоръки на база предишни слушания, търси любими заглавия. Детският режим е на практика втора апликация, но за деца. Ползва се в рамките на един абонамент – този на родителя.

„Коледни вулнения в света на мотовете“ се слуша от малки и големи така лесно, че колкото и пъти да си пуснеш историята отначало, тя няма да ти омръзне. Влюбваш се в ентусиазма на мотовете, които искат да се мушнат в чувала на Дядо Коледа, но без ясен план как ще се измъкнат оттам,  при това преди родителите им да се събудят. Пренасяш се в един свят на чудни същества с детски сърца, които просто искат да приключенстват. Елените само допълват коледната картинка и ни носят още смях и емоции. Ву е чудесен елен, но нещо му липсва, а какво е то, можеш да разбереш, ако свалиш приложението Storytel и си пуснеш приказката. Дядо Коледа първоначално е доста строг, но след лек инцидент, става мил и добричък – такъв какъвто го познаваме всички ние. Прекрасна история, пълна с герои, които искаш да ти станат приятели.

След Мотовете на Радостина Николова, избрахме нова история, която да чуем с Боян и Деян. А какво по-подходящо заглавие за декември от “Приятелят на Дядо Коледа”. И тази аудиокнига слушаме вечер след вечер и винаги ни е интересна като първия път. Главният герой Алекс много иска нещо от Дядо Коледа, а той все му донася друго. Какво е то и как става така, че след години мечтата най-накрая да се сбъдне – можете да чуете в “Приятелят на Дядо Коледа” от Мария Пеева.

Набелязах си следващите заглавия – за мен и за децата – и съм спокойна, че колкото повече слушам, толкова повече книги съм „прочела“. Спомням си срещата ми преди години с един бизнесмен, който ми сподели: „Имам една тайна, тя се казва аудиокниги. Така можеш да прочетеш десетки книги на година, без да губиш време“. Тогава ми се стори, че той е малко мързелив, не му се чете, затова си слуша в колата, самолета и докато работи, но после разбрах, че оптимизира време. Лично аз не бих се отказала от хартиените книги, но след като открих аудиокнигите и подкастите, вече получавам двойно повече информация за същото време. А днес най-ценна е информацията.

Приятно четене и слушане със Storytel, а на себе си пожелавам все така да носи радост на семейството ми.

А ако вие искате да зарадвате любим човек в новогодишната нощ, ето ви идея за подарък: Абонамент за Storytel 🙂

http://bit.ly/StorytelPodaryk

Сега „Аз чета“ и Storytel ти дават възможност да ползваш 30-дневен безплатен тестов период с мобилното приложение на Storytel – използвай неограничен брой аудио и е-книги, като избираш сред 700 заглавия на български и 50 000 на английски език. 

🎁Вземи подаръка си сега на www.storytel.com/bg/bg/azcheta 🎁

About author

Radostna Mama

Майчинството е забава и ви каня да я изживеем заедно на страниците на Radostna Mama. Нека забравим за битовите грижи при отглеждането на децата и да се отдадем на веселите моменти, шарените игри и пазаруването. Нека запечатаме в снимки всички свежи моменти и да ги споделяме!

No comments

10 години отлагах да направя …

Първо нямах достатъчно пари, които да отделя за това. После исках да забременявам. После родих и трябваше да кърмя. След това не ми се занимaваше ...