Блогмас: 9-ти декември – Дядо Коледа у вас – под наем в София или роднина с костюм

0

Зная, че всички деца са слушали достатъчно, че да имат среща на живо с Дядо Коледа. Зная и че трябва да не убиваме вярата им в него като символ на доброто и магичното.

Нашето семейство кани Дядо Коледа под формата на наш близък приятел с костюм, но ако вие не разполагате с такива екстри като хора, които да се облекат или пък не сте си взели дрехите му / нашите са от Джъмбо и струват около 20 лв /, тогава имам предложения за вас – Дядо Коледа под наем в дома ви.

На случен принцип извадих няколко предложения за Дядо Коледа, който да дойде в дома ви в уречен час и да подари подаръците, които сте подготвили, да се снимате и позабавлявате с децата.

Преди да ги видите, моля, имайте предвид че не съм тествала нито един от изборените и нямам представа за качеството на услугата.

Първият Дядо Коледа, който ми попадна още преди няколко месеца, беше от сайта https://www.dyadokoledauvas.com/ и предлага следната услуга и цени:

Посещението на дядо Коледа продължава около 30 мин. Добрият старец пристига малко по-рано, за да сложи подаръците в торбата. Цените са следните:

За Бъдни вечер и Коледа
60 лв./ до 18 ч./
80 лв./ след 18 ч./
Цената е за София. Включени са и транспортните разходи.

Посочени са следните контакти: Тел. 0888 45 00 64,  тел. 0888 502 317, dyadokoledauvas@abv.bg.

Вторият Дядо Коледа, който можете да поръчате у дома, за парти или пък в офиса за децата ви, е Дядо Коледа под наем – https://www.facebook.com/dqdokoledapodnaem/.

С него и Снежанка можете да се свържете тук: 087 818 8181

Предполагам, че доста агенции предлагат услугата Дядо Коледа у дома, придружен от Снежанка, джуджета и еленчета, затова ако имате любима, с която работите по принцип, просто ги попитайте.

Аз намерих една такава във Фейсбук: Агенция Анилави, която предлага следното:

Дядо Коледа – 60 лв

Дядо Коледа и Снежанка – 90 лв

За дните Бъдни вечер и Коледа след 18 часа цената се оскъпява с 20 лв. Ето и конткати с агенцията:  0894 69 10 05, https://anilavi.webnode.com/

При една бърза справка в сайта vsichkioferti.bg ще намерите още предложения като:

30-минутно посещение на посочен от Вас адрес за поднасяне на подаръци на стойност 39.90 лв, а часовете, в които можете да планирате присъствието са: 10:00 – 12:00 ч.; 12:00 – 14:00 ч.; 14:00 – 16:00 ч.; 16:00 – 18:00 ч.; 19:00 – 21:00 ч.;

Контакт: 0887 58 21 00, https://scoot.bg/news-28/238-diado-koleda-doma

Алтернатива на Дядо Коледа у дома е видео с него или следната услуга: Персонализирано видео от Дядо Коледа с продължителност до 10 минути на цена за 1 дете – 15 лв, за 2 или 3 – 20 лв.

Повече за видеото с Дядо Коледа вижте тук: https://www.diadokoleda.bg/

И ако не желаете да пускате чужди хора в дома си по време на празници, винаги можете да вземете костюм и да облечете дядото, таткото или пък съседа с него 🙂 В olx.bg има изобилие от предложения на цена от 10 до 50 лв, а както вече споменах в Джъмбо също са заредили.

Надявам се празникът ви да е магичен с или без Дядо Коледа и децата толкова да са слушали, че да получат всичко, което са пожелали,

Радостна мама 🙂

About author

Radostna Mama

Майчинството е забава и ви каня да я изживеем заедно на страниците на Radostna Mama. Нека забравим за битовите грижи при отглеждането на децата и да се отдадем на веселите моменти, шарените игри и пазаруването. Нека запечатаме в снимки всички свежи моменти и да ги споделяме!

No comments