Лазерна арена, аркадни игри, Playstation, билярд и боулинг за рожден ден

0

Деян не е особен фен на рождените дни в шумна компания, аниматор и много гости, но когато му предложих 6-ия му празник да е в Playground the Mall с избрани момчета, футболна тема и поредица от игри, с които да се забавляват, отговорът мигновено беше ДА!

Ето как протича един рожден ден в Playground-а, а ти ще прецениш дали това е подходящата локация за следващото парти на детето или тийнейджъра, защото си мисля, че за по-големите ще бъде още по-подходящо.

Още в началото можеш да избереш темата на украсата, пакет за празнуващия, да добавиш игри, храни и напитки, както и да определиш менюто за възрастните. Не забравяй и виното, ей! Тортата е ясна. Можеш да поръчаш директно към пакета или да си я осигуриш със сертификат.

После – не мислиш за нищо! В уречения ден и час пристигаш с рожденика и започва купонът.

Нашата тема беше футбол – чаши, чинии, салфетки, торта, балони, покривка – всичко в тон. На украсената маса ни посрещна лимонада, сок, вода, пуканки и чипс, а минути след това дойде и пицата. Децата бяха толкова гладни, че първо си хапнаха, после бяха готови организаторът да ги преведе из забавленията.

Готино е, че рожденикът получава и подарък от Playground the Mall, за да може настроението да се подобри още от началото.

Организаторът ги събра, обясни им какво и как ще се случва и започна купонът, докато родителите са на друга маса, далече от децата, съвсем като на тяхно частно парти 🙂

Пакетът на Деян включваше аркадни и видео игри, лазерна арена, боулинг и Playstation. Между игрите децата могат да се връщат да хапват, пийнат и пак към забавленията.

Бях поръчала и футболна пияната, която да разбият в лазерната арена и се получи готина изненада, защото те знаеха, че имат една игра там, а когато им казахме връщаме се при лазера, всички деца се чудиха защо.

В допълнение към три часовата игра Деян и приятелите му се радваха на тематична футболна торта, детско шампанско и специални медали, с които ги закичих.

Със спечелените билети от игрите децата си грабнаха различни играчки от регистратурата на Playground, така че празникът да завърши още по-радостно. Нашите избраха 3D пъзели – новата им страст 🙂

Аз и останалите родителите се насладихме на организацията и спокойствието, при което децата празнуваха, без изобщо да се сетят за нас, е, освен когато идваха да се похвалят с някой бонус от игра, спечелени билети или друго постижение. За тортата бяхме всички заедно, за да изпеем Happy Birthday и да се снимаме 🙂

И за финал ще обобщя готините предимства да празнуваш рожден ден в Playground the Mall (мисля си, че е за деца над 6 години е подходящо):

—> всичко организират и ти отиваш като гост – не се занимаваш с украса, торта, храни и напитки;

—> забавленията и игрите се водят от организатор, така че децата да са под контрол и в същото време да преживеят своите празнични емоции;

—> избираш менюто и игрите, така че да е балансирано и да не ти излиза златен този рожден ден;

—> децата получават бонуси и ги оценяват;

—> персоналът е много миличък и се грижат за усмивките и настроението на малки и големи;

—> на фона на другите заведения цените са съвсем приемливи и получаваш качествен рожден ден за нея;

—> просто е различно и яко 🙂

Мисля си, че за по-големите би било още по-вълнуващо, но ще почакам моите да пораснат, за да разбера сама 🙂

@radostnamama

RADOSTNA ти давам отстъпка от -10% за празнуване на рожден ден или друг празник през май месец в @PlaygroundTheMall Весел празник и ще се видим в Playground-а, че ние сме редовни там с повод или без 🙂 П.С. Със събраните точки от талоните в игрите Боян и Деян си взеха 3D пъзели и така съвсем празнично се прибрахме с още подаръци 🙂 #radostna #playground #playgroundthemall #radostnamama #радостнамама #откриване #плейграунд #pr #footballbirthday #рожденден #футбол #деца #игри #забавление

♬ Champion – ROKKA

И за да е празникът още по-хубав, с моя промокод RADOSTNA ти давам отстъпка от -10% за празнуване на рожден ден или друг повод през май месец 2024 в Playground the Mall. Просто кажи името ми и ще я получиш 🙂

Този текст е в партньорство с в Playground the Mall, където децата ми играят редовно и винаги се връщаме с усмивка и хубави емоции.

About author

Radostna Mama

Майчинството е забава и ви каня да я изживеем заедно на страниците на Radostna Mama. Нека забравим за битовите грижи при отглеждането на децата и да се отдадем на веселите моменти, шарените игри и пазаруването. Нека запечатаме в снимки всички свежи моменти и да ги споделяме!

No comments