Блогмас: 6-ти декември – коледна украса за маса / лесна елхичка от салфетка/

0

Блогмасът на Радостна мама продължава на 6-ия ден от декември с още едно предложение за украса за масата или пък забавна игра с децата – елха от салфетка.

И тази идея видях от Pinterest – моя неизчерпаем източник на вдъхновение : )

По-долу във видеото можете да видите колко лесно се прави, но ако не ви се гледат видеа, ето ви снимка, която взех от http://www.lifestylesspace.com/ :

Необходими са ви:

1 салфетка

1 звездичка

по желание може да добвите и канелена пръчица, както е показано на картинката

На мен ми отне около минута да направя салфетката + малко време за файла със звездите, който реших да намеря на случен принцип от интернет и да разпечатам, после да изрежа. Има вариант, в който да си купите шишенце с красиви звездички от Mr. Bricolage или друг подобен магазин, така че да не режите излишно.

Тук е видеото как аз правя моята червена елхичка за красива празнична маса:

https://youtu.be/9RU2ZPKqPXU
Видеото е качено на www.youtube.com/radostnamama

Ако ви допада, направете я вкъщи и ми пратете снимки с реакциите на децата – за мен те са винаги ключови за оценката дали нещо е готино и как съм се справила,

Радостна мама 🙂

About author

Radostna Mama

Майчинството е забава и ви каня да я изживеем заедно на страниците на Radostna Mama. Нека забравим за битовите грижи при отглеждането на децата и да се отдадем на веселите моменти, шарените игри и пазаруването. Нека запечатаме в снимки всички свежи моменти и да ги споделяме!

No comments