Аксесоари, вдъхновени от Lego + ПОДАРЪК

0

Когато преди две години раждах Боян, в болницата се запознах с Йоaна. Руса усмихната и деликатна мацка, с която продължихме да поддържаме връзка. Преди време разбрах, че е получила ново вдъхновение в живота си и е започнала да твори детски аксесоари с части от конструктор Lego. Изкефих се и обсъдихме идеята да направим нещо заедно и хайде готово. Днес ви срещам с нея чрез няколко въпроса, които й зададох, а в края на разговора ни ще видите как може да спечелите 2 от веселите папийонки, които тя ще изработи специално за играта ни. 

Разкажи малко за себе си – коя е Йоана, какво правиш по цял ден, с какво се разтоварваш и забавляваш? 
Професионално се занимавам с графичен дизайн и илюстрация, но винаги съм обичала да създавам неща, който тренират търпението ми, защото никога не съм била от търпеливите. Това се промени, след като се появи синът ми, преди по-малко от 2 години. Той се справя много добре, сега вече мисля че съм най-търпеливият човек, но желанието ми да създавам нещо красиво не е изчезнало, а напротив, той е нещото, което ме вдъхновява още повече. 

Ежедневието в тези две години, в които той ме научи да съм майка, търпелива спокойна и забавна, преминава в смях, скачане в локви, забавление, спускане по пързалки, каране на всевъзможни коли и тротинетки и какво ли още не. 

Папийонки от лего части – защо? Как ти хрумна? Кое те вдъхнови? 
Вдъхновението за папийонките от Lego дойде с наближаването на първия му рожден ден. Исках нещо различно, забавно, детско и тъй като не намирах нищо подходящо, реших да го направя! Вкъщи е пълно с Lego, събирано с поколения, синът ми е още малък за него, но успешно ми помага, или поне успешно се забавляваме заедно! 

Дай съвет как да бъдеш Radostna mama? 
Забавлявай се! Не забравяй, че си била дете, че и ти си искала да скачаш в локвите, да ровиш в калта, да рисуваш стените на хола. Пази живо детето в себе!

Вижте колекцията на Йоана в официалната й Facebook страница: YONI и в Instagram @yonicreations.

Как да участваш за ПОДАРЪК 2 ПАПИЙОНКИ: 
От скоро съм мама блогър и много ми се иска да събера 1000 последователи в Instagram профила ми, за това играта се провежда точно там. Условията са под една от снимките последвай линка и участвай! Печелившият ще бъде изтеглен на случаен принцип един ден, след като имам 1000 фена там 🙂 
#RadostnaMama

About author

Radostna Mama

Майчинството е забава и ви каня да я изживеем заедно на страниците на Radostna Mama. Нека забравим за битовите грижи при отглеждането на децата и да се отдадем на веселите моменти, шарените игри и пазаруването. Нека запечатаме в снимки всички свежи моменти и да ги споделяме!

No comments